sorry

Buat masa ni aku tak dpt nak update blog selalu. Tak dapat jugak nak singgah blog korang sume. Minta maaf bebanyak. Busy skit arr bulan ni. Pastu baru start keje so rasa kekok jap. Yela dulu sebelum kawen masa keje bangun pepagi je mak da sediakan sarapan atau bekalkan makanan ke tempat keje. Skang ni kene bangun awal siapkan sume sendiri. Huhuhuhuhu. Balik keje plak kene masak dinner sendiri. Dulu balik keje terus je makan bab mak da hidangkan sume lauk pauk atas meja. Tinggal nak makan je kan. Skang ni kene la hidup berdikari.

Memandangkan nak krismas ni sibuk pulak lagi nak beli hadiah untuk my parents in law. Bukan tu jer, hari Jumaat ni nak kene pi Milan plak bab my husband ada appointment. Dia suh aku ikut. Nampak gayanya kene ponteng keje la ni kan. Heheheheheheh

Bila keadaan makin stabil sumenya akan kembali seperti biasa. Aku akan jenguk blog korang sume, dan merajinkan diri untuk mengupdate blogku ini.

posted under , |

6 critics say:

lily lotus said...

it's ok..take ur precious time..enjoy the moment u had ;)..do comeback bila free kay..take care!

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

takpe izan
sesungguhnya saya memahami keadaan anda
take ur time.. jumpa lg nnt

rasp said...

no prob lah..take ur time..settle down dulu then seperti kata2mu leh kembali semula...do take care!

sukahati said...

hohoho...ponteng keje kat sana cemana? amik el ker mc??

NuRuL FaRiHa said...

slamat jalan ke milan ya!!

aRa said...

Owh...i paham situasi u...i tgu...jgn lama sgt yek...i merindu...agagagaga

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month