christmas again

Petang tadi pas balik keje terus gi umah my parents in law untuk dinner. Arini malas nak masak apa lagi kita pi la umah org sebelah kan cam biasa. Hehehehehe...

Masuk2 umah je terkejut lak tengok pokok krismas ni. Bukan apa aritu tak de, tetiba jer arini siap terhias indah kat situ. Tanya my mum in law bila dia menghias semua ni. Dia kata ari ahad aritu dia menghias pokok krismas ni. Kalau lambat2 kang tak sempat lak nak hias pokok krismas ni.

Kat pokok tu siap ada lampu lip lap tp tak berapa nk nampak bab pasang lampu. Ha... lihat la gambar seterusnya ada gambar lucah. Hahahahahaha.... ( Eva yang sibuk interframe pastu siap mengangkang lagi tuh...)



p/s: Dalam bahasa italy santa claus derang panggil 'babbo natale'. Adik aku plak telah mengedit kamus dewan bahasa dia sendiri kepada babun natale. Hahahahahahahah

posted under , |

4 critics say:

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

eva tuh pndai buat aksi lucah ek
hehehhe..
tp comel la, erin suka sgt kucing
santa claus dlm bhs german plak
weihnachtsmann (bunyinye - vai-nahs-man)

rasp said...

cantik pokok christmas tu..
uish eva, aksi lucah tu agaknya blajar kat saper lah ek *ihiks*

NuRuL FaRiHa said...

hahaha babun natale aku suka kamus adik ko...

aRa said...

Agagagaga...eva 2...suka i tgk... Pandai dia enterprem yek... agagagaga...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month