Jom jalan


Bulan lepas kawan diploma masa kat UiTM Melaka dulu dtg bercuti di Italy 3 hari. Hampir 9 tahun tak jumpa last2 kitorang berjumpa kat Rome akhirnya. Terharu aku orang jauh dtg menjeguk aku kat sini. Bukan senang nak jumpa kengkawan lama ni. Balik msia pun belum tentu leh jumpa. Maklumlah masing2 sibuk ngan kehidupan masing2. Ok jom jalan sambil melihat pemandagan yang da biasa korang tgk kat blog ni. Hehehehehe.....


 

 
 













Time ni kat airport tetiba rasa sedih la plak bila kawan aku sorang ni da nak balik. Lama tak jumpa kengkawan sekali jumpa mcm tak percaya pun ada. Bye Fie, panjang umur jumpa lagi kat Msia... =)
 




posted under , |

5 critics say:

Bitt (double IS) said...

bestnya...tempat cantek...org dlm gambar pon gorjes :)

rasp said...

bestnya kawan lama dtg melawat....

Delimasari said...

sonok dan gembira kawan pegi sanan

yatiej said...

rindunya nak ke rome lagi....semua tempat dlm gmbar tu i pun ada amik...huhuhu,,,klasik sgt.....

rossdowsen said...

hi salam kenal.

good info. memang tercari-cari bacaan mengenai italy sebab perancangannya nak ke sana next year

Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month