suka duka kehidupan

Salam semua.....

Lama sungguh aku tak menulis kat blog ni. Ramai kawan2 dan juga blogger2 lain bertanya kenapa dah lama tak update blog. Ntahlah, agak tak de perasaan sejak akhir2 ni... =) Mintak maaflah kepada semua yang hantar komen, baru tadi baca komen yang da berzaman korang hantar. Serious da lama tak jenguk kat blog sendiri. Apatah lagi blog orang lain. Sampaikan password pun da lupa. Hehehehe...

Anyway, tak banyak kisah yang nak diceritakan. Banyak cerita peribadi. Just nak share gambar2 masa musim sejuk aritu. Cerita basi la ni yang nak dikongsi bersama. Kepada friend aku kat FB confirm korang da tgk gambar2 ni kan. So layan je la lagi skali gambar2 ni yer...

Gambar2 di bawah diambil masa bulan Februari aritu. Salji turun lebat selebat2nya di Rome. Sudah lebih kurang 30 thn snow tak turun selebat ni di bumi Rome. Kalau dibahagian utara Italy, salji adalah perkara yang biasa. =) Orang Rome je la yang pelik skit tgk salji. Masa ni kitorang terperangkap selama 3 hari tak leh keluar rumah disebabkan snow yang lebat. So kitorang ambil kesempatan untuk berjalan kaki berdekatan ngan rumah kitorang untuk melihat keadaan sekeliling. Jom tgk.......

















posted under , |

6 critics say:

rasp said...

iyelah sis dah lama tak dgr stories from you...
miss u.......

brrrrrrrr terasa sejuknya....

[z@ck] said...

tebal gila salji! psstt..strikingnya boot =P

Butik HS said...

Salam Izan,
lama juga tunggu Izan update:)
rinduuuuuunya kat Rome. serius teringat2 Rome. bila la ada MAS nak pergi sana lagi. teringin nak makan gelato pun ye, pizza yg sedap pun ye:(
wahh.. sampai snow ye. biasa waktu winter, rome tak berapa sejuk compare dgn Europe yang lain. ni confirm mmg sejukkk

lily lotus said...

miss ur writing izan :) more updates lepas ni please, hehehe take care!

Delimasari said...

terubat rindu = baca blog ni lama menyepi - comeback

Merah Baldu said...

salam sis..mga2 sihat selalu.miss ur writing..sy pun bru start nk update after more than 3 yrs senyap..hehe.take care sis

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month