hadiah dari rome

Dengan ini diumumkan pada bulan November dan bulan Disember aku akan hadiahkan cenderahati khas untuk bloggers yang rajin mengomen kat blog aku ni. Kepada sesapa yang menduduki tempat pertama dalam carta 'Blogger of The Month' akan menerima kalender 2010 khas dari Rome. Diterbangkan secara ekslusif dari Italy terus ke rumah anda. Huiyooo....

Maybe cenderahati aku ni tak seberapa tp yang penting aku ikhlas tau. =) aku sangat menghargai semua pembaca2 yang singgah kat blog ni dan meninggalkan komen yang membina.

Kepada pemenang yang akan memenangi cenderahati ni diharapkan supaya bersabar untuk menunggu hadiah korang. Maklumla nak pos dari Italy ke Ms'ia tak tau la berapa lama masa akan di ambil.

p/s: terima kasih bebanyak kepada semua yang membaca kisah2 kami di Italy =)

posted under , , |

35 critics say:

CikMin said...

you are so sweet too la izan..cikmin suka baca kisah suka suki korang asben and wife kt sana tu...dari xtau sgt psl italy..tau la dah serba sket kan..yg penting klu ada duit terlebih nnt..buleh g jejalam italy lawat korang...eheh..buleh ke?

RiEz said...

hahaha aku suke nih nak jugak2 yay2!

Ms AiReEn MoHd said...

ha sekali lelaju la aku akan nak komen kat blog ko ni kan...silela approved ehhh

Signorina Syima said...

wah... hebat... dah pandai buat peraduan... tarik pembaca... muahahhaa

Ms AiReEn MoHd said...

alamak dah ade kak min same rieha ni...rieha silakan adiah aku pun lum terima lagik ni..ko balik mesia ker izan nanti?takkan ko nak pos dr sane?

POSH76 said...

ni yg buat aku rajin nak komen ni...hehe

BeMiE said...

tempt pertama je ker zan... huhu tempat kedua ngan ketiga camner... huhu bemie target tempt ketiga ni... heheeh

Cik N said...

pos ikut udara ke air? ;p

acHap~ said...

haha, ttbe trase nak komen. ^^

Izan said...

CIKMIN -
apesal plak tak leh dtg melawat saya kat sini. cikmin nak dtg bgtau jer bila. =)

FARIHA -
sila2... jgn memalu.

ERYN -
ko kemain lg eryn ni. aku pos dr sini la wei. takkan nak tunggu aku balik kot. alamatnya korang dpt adiah tahun depan la kan. hahahah

SYIMA -
tetiba murah ati nak bg adiah. =)

Izan said...

POSH76 -
bagus la kalau cenggitu. =)

BEMIE -
ish... smpi tempat kedua ketiga tak terpikir la plak. tunggu peraduan yang seterusnya. =)

CIK N -
harus la melalui udara. kalau melalui air mau smpi 3 bulan baru nak sampai

ACHAP -
apa lagi, sila la komen. jgn segan silu =)

e_ja said...

izan,

wahh semangat ni nk mengomen..hehe..izan dearie akak dh masukkan link kat bloglist akak..:)

Scha said...

kak scha dtg blog
izan dengan cara yang
penuh ikhlas chewaaah ekeke ;P
bukan kerana nak present tau
kalau dpt kite ambik
tak tolak punye hehehe :P
kak scha
paling sukakan tengok gamba
nak nak scenery kat rome
oh ye comey lah gambar
izan & hubby,
my eldest daughter
ni dah besar tau izan, 13 yrs old
dia ade blog, tapi "PTe Lmt" pulak
pivated and limited khas untuk
kekawan dia hehehe, dia jadi silent reader kat
blog izan, blog eryn, blog tee,
kak scha suruh
friendly2 dia malu hehehe
dia kate izan ade iras Anggun
ok ciao bella c u around :)

bspotgurl said...

Izan, kepada pemenang je ke yg dapat cenderahati.. kepada bukan pemenang.. takleh dapat ek?
Hihik...
All the best yea kengkawan

anemachey said...

nak bagi komen byk2 la....nak jugak..

Delimasari said...

bagus22
mmg suka melawat blog ni

sWeEtdARLinG said...

huhuhuhu...kena lebih rajen mengomel ni.. tapi aku tak reti ler nak komen 1 entry sampai 2-3 kali..

Dee said...

erk..kalo yg x penah komen tetiba sbb adiah ni dia slalu komen...apa pendapat izan?

lily lotus said...

yang penting dari Italy tu..ko hantar kertas conteng pun sangat dihargai :D

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerrr....N ley mnang x ni agknyerr..??

rasp said...

mulalah bertubi2 org mengomen ek sis hehehehehe...
neway, i love reading ur blog...
dpt kenal u and dpt kenal italy gitu :)

BeMiE said...

adehhh klau camtu xder harapan la nk menang ni... mmg target tempat ke tiga ni.. heehheeh

cinderellatulin said...

uiks kenapa nie terasa teringin jer dr italy ni..kalo ibu mengandung teringin mcm mn ni sis??tertunai ker??huhuuhuhu

Maswani said...

mmg best tgk blog izan..klu nk gi italy x tau la bila agaknya..
best view rome yg sgt cantik tu..

@xiM said...

WAAHHH NI YANG NAK MENGOMEN SAKAN NIH..HEHEHEH

Mrs Taj said...

i loike!! pressies diterbangkan khas!!!!

atty's said...

mesti ramai yg komen sbb nak diah lepas nie..hehehhehee..

~ Lady ell ~ said...

wah..berduyun2 komen masuk ni izan..

ajie said...

hehehe.. nak komen jugak... hikhikhik

neezareef said...

klu dpt nombor corot dpt presie tak..hehe

din3187 said...

macam menarik jer..ada can lagi x? :)

joegrimjow said...

wohooo
camne tak tau ni
aigooo

oneyani said...

wah eksklusif gitu!

.: mama cute :. said...

aicey...sunguh tak aci..beta baru nak join..sudah ada petandingan..tak sompek den nak masuk..kuikui..anyway.. samat mencari pemenang.. taun depan je la gue masuk..wakakaka

BeMiE said...

yes target dah nak smpai .. tmpat ke3.. ngeh ngeh ngeh

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month