kecoh di rome

Da dekat dua minggu hujan turun tak henti2 kat sini. Cuaca amatla buruk tambah ngan kilat sabung menyabung dan angin yang kencang. Kesan daripada keadaan cuaca ni telah mengakibatkan kekecohan di seluruh italy. Kat rome jugak menerima kesan yang buruk akibat keadaan cuaca ni.

Pada hari Khamis dan Jumaat minggu lepas banyak jalan yang ditutup akibat banjir. Berlaku jugak la kekecohan. Terminal bas pun telah dipindahkan akibat banjir. Train sume banyak yang lambat sebab banjir. Sume pihak telah diberitahu supaya berhati2 kerana sungai berdekatan ngan bandar rome penuh air naik. Jom tengok gambar2 ni



Gambar : ANSA

posted under , |

5 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

eh mengapakah teruk banjir ini?

lily lotus said...

uish dahsyatnya..u take care!

senoritaviolet said...

kat rome banjir?? mmg slalu every year mcm tuh ke? cam kat mesia plak yg tgh musim hujan skang ni.. =)

aRa said...

2 la i dgr kecoh je berita kat Astro Awani...dok ulang² ckp rom banjir...terisau lak ingat hang...agagagaga...syukur la tmpt hang tak kena...

rasp said...

aduh sis..mmg nampak serious lah keadaan nie..u take care of urself tau! jgn main air banjir tu *ihiks*

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month