my tulips again

Bunga tulip aku semakin banyak berbunga. Kebanyakannya warna ungu dan merah. Warna kuning ada 2 kuntum sahaja setakat ini. Banyak gambar aku letak untuk tatapan korang semua. =)









Bila ada cahaya matahari, semua bunga tulip ni akan mengembang. Bila waktu malam atau bila tiada cahaya matahari bunga tulip ni akan kuncup balik seperti gambar2 di atas. =)




posted under , |

23 critics say:

[z@ck] said...

sangat cantik..
=)

missgee said...

speechless..


Sekian, Terima kasih!

hehehehe

ninaneno said...

tanteknye.... sukeee~~!!

mama | sarah | syimir said...

canteknyaaaaaa....

alif said...

cantik..susah tak jaga.bunga ni..sepokok berapa rm

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ya ampun, comeynyer..
minat sgt tulip ni..
kalo le mesia de.. beshnyer!!!

RiEz said...

wahhhhhh...simpankan aku bule?

nurulayuni said...

wahhh cantiknye cik tulip nie..teruja tgk..agk2 kalo tanam di mesia boleh ke??

SJB said...

Cantikkkk. My tulips belum lagi ada bunga huhu. Harap besok ada lah :D.

SharHanah® said...

TANTEKKKK!

Gieyana said...

alahaiii..cantiknya tulip tue..pos utk daku boleh?hehehe

syisyi said...

Salam K.izan :)
those tulips sgt gorges!! cantik sgt!jeles betul x dpt nk tanam tulip kt depan rumah.hehehe

syisyi said...

Salam K.izan :)
those tulips sgt gorges!! cantik sgt!jeles betul x dpt nk tanam tulip kt depan rumah.hehehe

syisyi said...

Salam K.izan :)
those tulips sgt gorges!! cantik sgt!jeles betul x dpt nk tanam tulip kt depan rumah.hehehe

Kniedaz said...

nice..^_^

Anonymous said...

alaaaaaa.......nape dlm sangkar!! sayangnyer...tulips tu sgt cantik, kan bagus if xde rebannya :(

Joyah Sempoi said...

kalau tengok tulip ni, rase nak p umah izan skang jugak..hahaha

kita ni harap beli tanah jer, tapi malas betol nak tanam pokok....at last, tau2 jer dah winter..:)

rasp said...

eeeeee sukanya...
kalo lah leh tanam kat sini...
dah lama i tanam....

oneyani said...

geram je tengok kaler tulip ni...mcm tulip plastik pon ye...best ni dapat tanam kat mesia...ehehe

Delimasari said...

mmg cantik

happyichigo♥ said...

lawanyaaa...

Sumijelly said...

chantik nya bunger tulip nie.......

pandai jaga..
susah x jaga bunga nie>???
lawa pulak letak kat laman kan??

salam singgah

Sumijelly.com

nn said...

cantiknya tulip. kat rumah ada jugak tulip. tapi yang plastik and kaca je lah. hehe

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month