adik adik aku

Kesihatan adik lelaki aku da semakin baik. Tapi sekarang ni dia masih lagi berada di hospital. Dia sekarang berada di hospital angkatan tentera Kuala Lumpur. Ada sesiapa nak pergi melawat ke bagi pihak aku. Aku jauh tak leh nak balik melawat adik aku kat hospital tu =(

Gambar di atas dikirimkan oleh adik perempuan aku selepas 2 hari adik lelaki aku dibedah. Masa ni masih lagi di ICU. Seminggu dia tak leh makan dan minum. Selepas 10 ari dia dibenarkan pulang ke rumah.

Namun kesihatan dia masih belum pulih sepenuhnya. Selepas beberapa hari kat rumah dia dikejarkan ke hospital semula sebab sesak nafas. Doktor dapati paru2 dia ada darah beku. Aduh... aku lak yang ngeri nak tulis kat sini.

Dari kiri: shariman, hajar (kawan adik perempuan aku), shakirah

Skang ni keadaan dia da semakin pulih. Tp hari2 kene buat pemeriksaan darah. Pastu hari2 kene makan bubur sahaja, masih belum boleh makan lain2 lagi. Mak ngan adik perempuan aku kata adik laki aku tu da semakin kering. Kesian dia.

p/s: arini besday adik perempuan aku. Besday adik adik aku dekat2. Minggu lepas besday adik lelaki aku tu. Happy besday cik sbh..... =) Adiah kalau rajin aku pos. Kalau tak rajin tunggu aku balik =)

posted under , |

15 critics say:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hopefully adek sis getting better..

Nidza said...

semoga adik cepat sembuh.

RandomnessIsGood said...

Owh sad to hear this...but glad to see he much better now...looking at his pictures he does look like he lose some weight....hopefully he out and about doing his thing soon :)

Dee said...

moga adik izan kembali sembuh seperti biasa..

atty's said...

semoga adik izan cepat sembuh..

SJB said...

Bagus lah adik lelaki you tu dah pun sembuh. Legah juga hati kan.

Anyway, happy birthday to your sister k. take care.

missgee said...

Semoga adik ko
betambah sembuh..
terus sembuh..
sembuh selamanya :)

lily lotus said...

sian adik ko. semoga cepat sembuh. happy besday jugak utk adik pompuan ko. bila ko nak blk mesia?

Ticer Syah said...

bla ko nak balik jan?

smoga adiku cepat smbuh.. huhu..

Cath J said...

sedihhhh tengok photo ni...
really hope he will fully recover..

BeMiE said...

Semoga Cepat Sembuh.. n jgn lupa kim salam kat hajar (kawan adik perempuan tu..) heheheh

RiEz said...

betul la adik ko makin kuwus...sian dier..

Anonymous said...

Semoga adik Izan akan cepat sembuh.




sis nora fuad

DaHLia said...

semoga adik kamu bertambah sihat :)

rasp said...

kesian u tak dpt tengok dia live kan....
mesti dok risau je...
syukurlah that he is recovering....

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month