macam macam ada

Semalam kitorang kuar mkn kat luar pastu nak g tgk wayang. Pas abis je makan sebelum masuk panggung gi la nk minum2 kopi jap kat bar. Masa sampai kat bar tu ingt nak order la salah satu coffee special yang terpampang besar kat belakang tu yang membuatkan aku terliur je melihatnya. Wow!!! Tp bar tu da nk tutup la plak bab da hampir kul 10 mlm. Diorang sume tgh kemas2. So menu special da tak boleh order. Boleh order coffee biasa je. Huhuhuhu... Musnahla harapanku.


Tengokla korang menu2 coffee dan cappuccino yang ada. Macam mana la i tak tergoda.



posted under , |

11 critics say:

fauzi said...

bab ada creme2 nih mmg menggoda pon... hahhaha..!

aRa said...

Mmg mengoda okeh...sedap je nampak...fuhhh klo kat Msia confirm mahal...agagaga

Izan said...

to erin -

tu la pasal. crema yang menggoda tu kekadang tak leh nak tahan. mana la tak buncit perut penuh ngan lemak. hahahahah

to farah -

kat sini tak le mahal sgt, da makanan diorang kan.

Izan said...

to erin -

tu la pasal. crema yang menggoda tu kekadang tak leh nak tahan. mana la tak buncit perut penuh ngan lemak. hahahahah

to farah -

kat sini tak le mahal sgt, da makanan diorang kan.

lily lotus said...

wallahhh..smpi sini bau cappucino tu..hiksss

eedany said...

ya ampun zan... ku juga tergoda okeh.

sedapppnya!

SueGinola said...

Alahai...mcm2 rupe ade..ish..terliur lagii...

axim said...

ish...kalau abab kopi aku memang suka giler....gambar gambar tuh memang membangkitkan nafsu shahwat ler..

Izan said...

to lily -

amboi dasyatnya smpi msia leh bau kopi ni. hahahaha

to eedany -

tu la kan eedany. sesapa pun leh tergoda tgk kopi ni. huhuhuhuhuh

to sueginola -

terliur kan. hahahahahha

to axim -

tu br tgk gambar da membangkitkan nafsu, klu kat depan mata ada gak ko belasah 2 3 cawan. hahahahahaha

PHATABULOUS! said...

aku tak nak tgk ko gemok izan bila mai malaysia nanti...

Izan said...

to syima -

mmg la aku tak mau gemok. tp tu la tgk la godaan2 yang ada disekeliling aku ni ha.. huhuhuhuhuhu

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month