cari hadiah

Semalam kami pergi ke shopping complex yang baru saja dibuka di sini. Jalan2 nak cari adiah bab 24hb ni besday Noemi @ adik ipar aku. Shopping complex yang baru dibuka tu merupakan shopping complex terbesar di Eropah. Mak aih!! Dasyat... Kat italy ni mmg cam ni. Shopping complex cuma 2 tingkat je, tp sume besar2 kekadang tak larat nak jalan. Hehehehehe. Tak mcm kat msia tinggi2 contohnya KLCC 4tingkat, Time Square 10 tingkat.

Shopping complex yang baru bukak ni best la jugak. 3 tingkat dan struktur dalamannya sangat cantik. Terasa cam berada kat Msia plak. Yela sebelum ni shopping complex kat sini sumenyer buruk2. Ops!! Maaf yer terkutuk plak.

Jom kita layan gambar2 kat dalam shopping complex ni. Struktur dalamannya bertemakan emas dan agak luxury.. Layan.....







Kat sini pun ada kedai Bata tau. Barang2 Bata kat sini cantik2. Bukan jual kasut je. Macam2 ada. Beg, baju kulit dan sebagainya... Ingatkan Bata ni jenama Msia. Tengah dok siasat Bata ni jenama negara mana yek? Ada sesapa tau Jenama Bata asal dr negara mana?




Oh... lastly kitorang singgah kedai buku, beli buku berkenaan ngan fotografi kat Noemi. Yela abang ngan adik sama jer. Dua2 fotografer. Tp minat Noemi lebih kepada menyanyi. Bab tu la dia jd penyanyi...

posted under , , |

8 critics say:

enrico24 said...

hey kak,bila hng g euroma2?aku pun g sana gak ari ni,huhuuh,mmg la cntik,byk kedai2.tp xleh nk beli,sbb xde duit hhuuhuh,klu aku kj xpe la,leh beli apayg aku nk,sian2.ucapkan buon compleanno kat noemi dr aku k.

PHATABULOUS! said...

1894 - The T.& A Bata Shoe Company is registered in Zlin, Czechoslovakia by the siblings Tomas, Anna, and Antonin Bata. Innovative from the beginnin it departs from century old traditions of the one-man cobllers' workshop.

Jadi kesimpulannya Bata didaftar pada tahun 1894 di Czechosusahnaksebut... Penat siot cari info dia... wakakaka!

Izan said...

to shariman -

hang gi ngan sapa. mama ngan abah ke? patutla aku tepon umah tak de sapa angkat. tepon hp pun tak dpt. mama beli apa weh?

to syima -

thanks syima!!! bagus la ko ni.

mula2 datang sini terkejut gak nmpk ada jenama Bata. Tp asal barang2 bata kat msia tak cantik mcm barang2 bata kat sini.

NuRuL FaRiHa said...

hahahha aku suka itu...weh naper tak kejut aku join the forum...smlm ku tido kul5 sengal jerk....

aRa said...

cantik la izan...bila la nak p italy ni...sob sob sob

Izan said...

to fariha -

mana la aku tau ko still berjaga waktu tu cik rieha oi...

to farah -

tak pe nnt da kawen ajak laki hang mai sini tau...

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

cantik nye mall dia
cni xder pon mall grand2 cmtuh
msia lg bagus lol..

Izan said...

to erin -

kat sana tak de ke mall camni? ni pun baru bukak. sebelum ni pun mana ada mall yang best2 camni.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month