gelato

Lama rasanya tak ajar bahasa italy da kan. Tak pe la kalau sesapa nak tau pape just tanya kat aku then aku jawabla pertanyaan korang tu... Malas plak nak bukak klas skang ni. Hehehehe. Jangan mare...


Ok balik pada tajuk arini... Gelato maknanya ice cream. Dinner semalam kitorang just makan ice cream je. Maklumla dalam operasi membuang lemak terutamanya di perut. Huhuhuhu. Ada sebab2 lain kenapa kitorang makan ice cream je. Malam tu nk tengok wayang. So sebelum masuk wayang aku siap beli Pringles manakala Mirko pulak beli Puff. Tu yang tak leh makan malam tu. Kalau tak masuk panggung tak leh makan pape. Huhuhuhuhu



So jom kita layan gambar2 kat kedai ice cream ni. Banyak sungguh pilihannya. Sampai tak tau mana satu nk pilih.

posted under , |

10 critics say:

siti818 said...

Sedapnya nampak eskrim tu.. macam2 ada...
anyway, salam perkenalanan dari saya.

eedany said...

Wah...sangat menyelerakan nampaknya ice-cream kat situ...ada buah-buah lagi.

:)

lily lotus said...

hobi ko mmg suka bg org terliurkan..haha..i like!

enrico24 said...

hey kak!apa kabe?wat pa tu?smlm hang dtg umah ke?byk nya gelato,sedapnya,heheh.g tgk wyg cite apa?best ke

Izan said...

to siti -

hai siti, selamat berkenalan...

to eedany -

tu la macam2 jenis icecream ada. kekadang tu sampai taktau mana satu nk pilih. rasa nk makan semua je. hahahahhaha. melampau da ni...

to lily -

terliur ke? aku sajer je wat promotion. heheheheh

to shariman -

aku tgk citer shroom. tak best pun. huh...!!!

axim said...

wahhhh learn a words a day nih...ok noted cikgu!!hehe

aRa said...

signora...anda buat i teringin mkn ais cream okeh...tak pa...esk lusa nak kuar ngan mak p tgk wayang...nnt i boli...agagaga

Izan said...

to axim -

good student axim.. take note!!

to farah -

tu la pasal tak tahan godaan aiskrim ni. hari2 makan aiskrim kat sini. hehehehheheheh

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

nih yg nk g carik eiskrim nih
aduhhh..sedap menjilat jari
heheh

Izan said...

to erin -

kat sana pun mesti banyak aiskrim gak kan cam kat sini.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month