aduh

Aduh..... Cik Farah kata aku wajib plak jawab soklan2 tag dia ni. Okay i telah merajinkan diri untuk menjawab soklan2 cepumas ini... Sila hayati bersama2. Huahahahahahahahha


What were you doing 5 years ago?
--> 5 years ago ada ha kat UiTM Shah Alam. Baru masuk sambung study Degree in Tourism =)


What were the 5 things on your to do list today
--> Nak kene masak
--> Nak kene siram pokok kat belakang umah
--> Nak tgk Smallville =)
--> Nak kuar gi jogging
--> Nak kuar gi jalan2 pas dinner

What are 5 snacks that you enjoy?
--> Pringles (weekend aritu beli udah kene bebel ngan Mirko, makanan yang menggemukkan)
--> Popcorn caramel ( kat sini tak de. Kene balik Msia baru leh makan. waaa....)
--> Twisties ( kat sini ada gak nama jer lain Fonzies tp tak banyak perisa cam kat Msia)
--> Puff ( Kalau start makan selagi tak habis jangan harap la nak boleh berhenti.
--> M & M (sedapnya... tp lama da tak beli bab on diet)









What are 5 things that you do if you were a billionaire?
--> Mula2 skali kene bayar utang PTPTN dulu
--> Pastu joli sakan la ngan duit tu apa lagi. Beli segala benda yang teringin selama ni...
--> Melancong seluruh dunia
--> Nak beli caravan. Senang nak travelling nnt
--> Beli umah kat seluruh dunia then wat sewa. So duit masuk lagi every month. =)
--> Da cukup 5 ke? Cam banyak jer lagi nak wat ngan duit ni. Duit oh duit... bila la nak jd billionaire ni?????



What are 5 jobs you've had?
--> Receptionist kat Teluk Rubiah Resort Lumut (praktikal)
--> Majlis Perbandaran Manjung - Tourism Department (praktikal)
--> Assistant Manager kat Crytal Hotel Sitiawan
--> Enumerator Tourism Malaysia Promotion Board
--> Secretary kat APS Engineering Rome

Currently - secretary for husband. hehehehehheheheh

Who are 5 person you want to tag?
--> Cam malas je nak tag sesapa kali ni. Ada sesapa ke yang teringin nak jawab soklan2 ni. Kalau ada jawab ler jangan segan silu. =)

posted under , |

2 critics say:

aRa said...

agagagaga...cian kena paksa...best tak kena paksa??? agagaga

Izan said...

to farah -

sib baik la tak susah sgt. paksa rela.. heheheheh

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month