resepi baru


Minggu lepas gi IKEA. Everytime gi IKEA kitorang mesti beli hirisan ikan salmon kat sana bab ikan salmon kat situ sgt sedap sekali. IKEA ada jual ikan salmon?? Ada apa bila kuar dr kaunter bayaran then kat situ derang jual biskut, coklat, juga barang2 basah seperti ikan salmon.

Ada ikan salmon ni sajer la nak try resepi baru. Nak wat pasta al salmone. Senang je nak wat ni. Yela resepi aku sume senang2. Yang susah malas nak masak. Hehehehehe. Kalau korang nak wat senang je mula2 masukkan sedikit minyak zaitun then masukkan ikan salmon yang dicincang. Goreng sampai masak then masukkan cream masakan dan lastly masukkan sedikit sos cili. Siap! Sedap tapi tak leh makan selalu. Makan 2 or 3 bulan sekali je. Cream ini amat menggemukkan. Hahahahahahahah

posted under , , |

9 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

hehehhe i luv u la izan.....

enrico24 said...

hey,kak,wat pasta al salmone ya,xajk aku pun erk,huuhuh,hng nk resepi tiramisu kan,tgk la kat blog aku,aku dh wat dh

Hilma Rashid said...

dh lama teringin mkn nih
suka juga creme tuh mix dgn spagetti
kt msia kalo nk mkn
terpaksa g secret recepi
kt cni xder secret recepi
so, tatau nk mkn cmner
sbb lgpon xreti buat lol

Izan said...

to fariha -

u luv me? awat pulak???

to shariman -

yela aku nk makan kene la masak sndiri. huhuhuhu. hang takmau masak kat aku pun...

to erin -

kat sini pun tak de secret resepi. huhuhuhu.. suka makan kek kat situ. nak makan kene la masak sendiri. try la buat senang je tau erin...

Mieza said...

sedap x izan...

menu baru ni...nak cubalah...:D

Izan said...

to kak mieza -

sedap kak. cuba jangan tak cuba. sekali cuba pasti nak lagi. hehehehehe

axim said...

salmon cincang??sounds delicious!!!

aRa said...

owh...i tak mkn salmon...agagaga pendek kata amat cerewet bab ikan...agagaga

Izan said...

to axim -

sedap tau salmon.. huh. hingga menjilat jari. =)

to farah -

cerewet bab ikan? samala ngan mirko. cerewet bab ikan ni.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month