tag ramadhan

Sempena bulan ramadhan ni pun ada gak tag yang kene wat. Dapat tag ni dr Lily Suhana. (hahahahaha.. kan aku da kata aku suka buh nama penuh)

Bagaimana caranya:
1. Copy gambar di atas lalu posting di blog anda

2. Teruskan tags ini minimum ke 5 blogger muslim yang anda kenal.
3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka
4. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tag


PEMBERI TAG:

1. along arman
2. lianadeq
3. a.t.i.e
4. ann
5. yati
7. lilred799.blogspot.com
8. rillys.wordpress.com


Mmmmm.... Aku nak tag sapa plak yek? Aku nak tag member2 aku lah...


-- Farah Binti Mohd Faizul
-- Nurzatul Syima Binti Kamal Bakri
-- Nurul Fariha Binti Hussain
-- Sumarlina Binti ??? (alamak som aku lupa la nama bapak ko)
-- Rahayu Binti Ramsah (aku tak sure la nama penuh ko. Kalau salah tolong betulkan untuk tag masa akan dtg =)


p/s: ha amek ko tak de keje siap letak nama penuh. jangan mare yer...

posted under , , |

7 critics say:

Signorina Syima said...

giler ke...? semua nak kena in full name...
tak mo lh exposure nama keluarga ku.. takut glamer tak sudah.. wakakaka matilah perasan tahap gaban...

ayu.ayuthya said...

nama bapak aku kan unik.. hukksss btoi la tuh, cuma instead of using a, ko tuka pd o, rahayu / rohayu

lily lotus said...

haha..aku pun tak letak nama penuh
sendiri kat blog..u made it!
hikss :P
anyway tq sbb sudi terima tag ni..

Izan said...

to syima -

sajer aku nk interprenkan nama korang sume. nama korang kan best2 belaka.

to ayu -

ok. next time aku akan pbetulkan nama penuh ko. heheheheheh

to lily -

hahahahah... saja gatai nk buh nama penuh. next time kita buh name glamer plak.

NuRuL FaRiHa said...

hahahha thank u la nama penuh tuh dasat babe...udah idak bule lari...

aRa said...

poning pale nampak nama penuh kuar...bahaya tau...senang musuh nak carik...i byk musuh tau...agagaga

Izan said...

to fariha -

hahahah... mana ko nk lari. mmg tak leh lari.

to farah -
ish... banyak org dengki ker. lantak pi derang nk dengki janji kita tak dengko kat orang. kan kan kan?

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month