eva again

Mari kita layan video yang aku amek masa dinner semalam kat umah mak mertua aku. Saje tak de keje... Sila abaikan suara2 latar dalam video ini. Inilah dia Eva the cat yang pemalas. Selalu tdo dalam sinki kat bilik air. Aku panggil nama dia jangan harap dia nk bunyi. Korang akan dengar aku yang bunyi meow.. meow.... bukan kucing itu yer.. harap maklum. Hehehehhehehehheh

p/s: syima jgn nangis lak nnt teringat kucing ko si mona yang masih tak balik2 pe kangkuan keluarga. Jangan lupa wat iklan tau.


video


video

video

posted under , |

13 critics say:

eedany said...

alalala...cutenya si meow pemalas ni!

entah bila emak bagi 'green-light' kat weols bela meow...

eeiii gerammm...nak touch tang hidung!

:)

Signorina Syima said...

ko saja tao...
dh tau mona ilang... lagi mao buat entry pasal kucing... nak bakar aku kasi sedih la..
kalau eva ada baby nanti, jgn lupa pos ke kuala selangor untuk aku...

Signorina Syima said...

aku konfius tgk si eva ni... alas kaki ker?? gebu semacam... muka penyek tapi tak menyakitkan hati, ade setengah kucing muka penyek ni muka cam tak puas hati je... ko uli-uli lah dia utk aku... GERAM tul tengok... agak umah dh ada sawang nanti, ko guna ekor eva sapu2 kat sawang tu... gerenti clear...

ladyell said...

Ya Allah!geramnye ell.cutenye dia.if u dont mind izan, bleh peluk kn tuk ell tk?

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

mmg comel kucing eva nih
si pemalas tp sgt comel
mmg sepatah haram pon sore tak kuar ek
suke time baring terkangkang tuh
rindu kt kucing erin kt msia
huhuhuhu

axim said...

nasib la aku tak minat sangat kucing..hehe

aRa said...

Geramnya nengok eva ni tau...gebuwwww...tapi muka penyek...agagagaga...dia sama mcm kucing farah yg nama nini itew...suka golek²...agagaga

Izan said...

to eedany -

la...napa mak tak bg bela kucing. izan pun nk bela kucing gak tp husband yang tak bg. huhuuhuhuhu

to syima -

camana eva nk beranak klu dok ayik sekor2 kat rumah. kucing kat sini bukan cam kucing kat msia. kucing msia bersosial. kucing sini dok umah je

to ladyell -

kekadang malas nk peluk sgt eva ni bab bulu dia panjang2 suka lekat kat baju. huhuhuhuhuhu

Izan said...

to erin -

kucing eva ni pemalu kot. senyap je bila my mum in law panggil barula dia bersuara. kalau org lain panggil jgn harap dia nk bunyi

to axim -

org laki mmg tak minat kucing. susah nk cari laki minat kucing ni.=)

to farah -

tu la mula2 tak suka jugak kucing muka penyek ni. sejak kenal eva ni tersuka la plak. hehehehhe

lily lotus said...

alaalaa..cutenya!
btw siannya kucing yg tak blk
ke pangkuan keluarga lagi tu..
majuk kot..semoga dia blk b4
raya ni..huhu

NuRuL FaRiHa said...

eva longoria huhuhu ni desperate catswives...

Izan said...

to lily -

cute kan. geram je tgk dia. aduh.... leh plak kucing balik ke pangkuan keluarga sempena raya ni. =)

to fariha -

hahahahah... kucing tu mmg desparate pun. asal pintu terbukak je mesti dia mula mengangkang kat luar rumah. nk berjemur. huh, kucing mat saleh pun pandai berjemur pe...

NuRuL FaRiHa said...

wahhh pasti aku nak join skali berjemur bagi tan sikit kulit ku hahhahahha

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month