it's so touching

Video ni telah berjaya membuatkan aku menangis. Biasala kan aku da kata aku ni sensitip orangnya... Sila layan video ni. Bagitau kat aku sapa yang menangis means sentitip macam aku atau sapa yang tak de perasaan... =)

p/s: aku suh Mirko tgk video ni. Last2 dia pun teriak (menangis) jugak. Maklumla dia lagi sensitip dr aku. =)

posted under |

13 critics say:

pudding pie said...

waaa, ske la video nie..
best..best.. =)
very touching..

sHa said...

saya nak jumpak birdy balik laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...rindu...nak teriak!

atty's said...

huhuhuhu....binantang pun tau apa erti kasih sayang..huaarrhh..

izan..alhamdullillah kty dah sehat..
tq ..ye..

RiEz said...

uhuks2...korang laki bini penyedih upenyer...

aRa said...

Owh...i menangis...terus teringat kucing² i yg di tglkan kat Labuan dulu...Masa balik Labuan bebaru ni...tak jmpa se-ekor pun...Sob sob sob...terus teringat jugak sahabat² i...Sob sob sob...Signora...i miss u... :)

Signorina Syima said...

yer.. video ini berjaya buat aku menangis. aku pencinta binatang pandai... sebabnya rimau tu kenal lagi dorang tu...

ko kenal aku lagi tak??

Signorina Syima said...

eh.. apa barang buat comment moderation...??

aslina said...

huuu...baru tengok...

sweetnye video nih...huhu...touching jugak...tapi takde la sampai nangis2...haha!!

erm...moralnye...hewan2 lebih pandai menghargai or ingat orang yang penah buat baik kat dier walaupun sekian lama tak jumpe...

kite manusia nak wat camtu? maybe la satu dalam sejuta kot...tikam belakang lagi ade la kan kak syima, kan?

haishhh~~!!!

Signorina Syima said...

betul2..

Erin Rashid said...

yesss
video nih erin dh tgk
tp version yg diorg main sama2 dgn lion tuh takde
yg scene introduce the lion's wife
tuh pon takde
yg erin tgk video clip since lion tuh kecik2
diorg bela smpai ke besar
tnjuk lion tu pandai buat kerja umah bagai
tp aleh2 kene letak kt south africa
mmg tragis betol kan video ni
mmg erin nangis sakan gak
tak sangka begitu kenang budi sgguh si lion tuh dgn ex-master nye!

e_ja said...

uwaaaaa..touchingnyerrrr..jom pakat bela singa jgk jom..hehehehe..

rasp said...

isk i tak nangis pun cuma ada habuk je masuk dlm mata nie *sob sob*

happyichigo♥ said...

touching!! sobs!!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month