sila perhatikan


Sila lihat gambar di atas betul2. Klik dekat gambar untuk lihat dengan lebih jelas. Sila pandang dalam2.

Pagi tadi masa suami aku berhenti kat stesyen minyak untuk isi minyak, aku perhatikan pokok bunga ni. Sekali pandang cantik sungguh pokok bunga ni. Dua kali pandang, ish cam ada yang tak kene jer ngan pokok bunga ni. Tiga kali pandang rupa2nya pokok bunga plastik daaa...... Aku mmg selalu tertipu la bunga plastik kat sini. Bunga plastik diorang sume nampak real. Aku selalu konpius.

Bukan setakar bunga jer. Beberapa bulan lepas aku nampak diorang jual buah tomato yang da busuk. Konpius lak aku asal derang jual tomato yang busuk. Rupa2nya tomato tu tomato plastik. Tp lembik so nampak cam real. Dasyat la diorang ni dalam bidang mereka cipta. =)

p/s: apa faedahnya jual tomato busuk yek? ntah aku pun tak paham....

posted under |

10 critics say:

neezareef said...

wa..plastik ke rupenye...

RiEz said...

heheh jual tomatoman bucuk sebab senang kot nampak slack org pandang kiter baling jer ngan tomato tu...tapi la kan giler seni betol org italy...patut la dier jadi negara ke 5 teramai pelancong datang..

atty's said...

TAPI MMG NAMPAK REAL SGT,.SGT

~ujicham~ said...

ni kalo nk raya ni best ni.. buat hias rmh. nmpk ori giler.

rasp said...

heheheheh mmg nampak realkan...
pasal tomato busuk tu, naper nak jual yg busuk ek..ada ke org nak beli buat deco? kalo beli nak kenakan org mungkinlah kot kan...tapi mmg ramai manusia yg kreatip kan..

lily lotus said...

erkk?! fake-tomato-busuk..mmg takde kerja lain..hehe..creative thinker by the way

aRa said...

Owh...i pencinta bunga...tapi tak reti jaga bunga...agagagaga...best la bunga plastik yg mcm real bunga segar...tak payah susah2 nak beli bunga...agagagaga

tHrEE oF us said...

penah kene tipu ngan buah apple palsuuuuuu...... maluuuuuuuuu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

siyesly...mmg nmpk real....

Erin Rashid said...

nih kalo kt msia
confirm dh kotor, berabuk ni
lbh2 lg letak kt tpi jln mcm tu
sure tak nmpk mcm real!
hahhaha

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month