traffic in rome

Rome mmg terkenal dengan traffic jammed. Selalu sgt jammed kat mana2 jalan pun. Tak dpt nak dielakkan. Aku rasa derang kene buat kempen berkongsi kereta macam yang pernah dibuat kat Msia satu ketika dulu. So kurang la skit jumlah kereta kat jalan raya kan?






p/s: 22 March ada larian marathon kat rome. Sepanjang2 jalan di kawasan colloseum ni akan ditutup sempena marathon esok. Aku rasa kalau Som ada kat sini mesti dia join. Tol tak Som???

posted under , , |

10 critics say:

Signorina Syima said...

kuala selangor jam cuma weekend saja.. sbb orang kl/selatan dan balik utara ikut jln tak kena tol

sHa said...

kat uitm hari2 jam..saket jiwa aku..haha

aRa said...

Agagagaga...KL masih jugak jem² ni walaupun dah ade promo dulu kongsi naik keta...Sib baik kat Kuantan still ok walaupun kadang weekend hazab...Org Tganu turun Kuantan terus jem tak hingat...Agagagaga...bab 2 weekend i selalu dok rmh ajor...

maswani said...

salam dr kedah..hehe..tq sudi link saya..nti saya follow n link awak skali ye..nice blog!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bangi pon slalu jem..tp time peak hour je laa...bes nyerr rome...

Erin Rashid said...

em..kt sini yg erin perasan
jammed mmg ada tapi tak teruk
mgkin sbb org suke gune pub. transp.
ntah la..
mgkin juga teruk kt certain part
cuma erin tak gune kete
so, tarak tau lorr..
huhuhu..

e_ja said...

hmm mana2 pen jemm kan izan..adehh..x suka jemm2 itteww..boleh bikin ana fenin..hehehe..

rasp said...

adus sis, kat kl nie, jam tak yah crite le..hujan renyai wajib jam, accident wajib jam, jln tutup/contruction wajib jam, rasanya kalo kucing beranak pun wajib jam hehehehehe

lily lotus said...

kalau tak jammed mesti hairan abes kan..btw ko tak join ke marathon tu

sukahati said...

hahaha....a'ah...kalo aku dok dana konpem aku join :P

baru tak msk baper ari...dah byk entry ko buat...cargas2

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month