promote skit

Kali aku saja nak promote skit adik perempuan aku yang mula menjinak2kan dirinya yang liar dalam dunia blog ni. Maybe ada yang da kenal sapakah adik aku kan.

Namanya Shakirah nama glamer shasha. Nama tak glamer tak leh bgtau nnt aku kene bunuh ngan dia. Hahahahahahah. Dia still lg belajar kat UiTM Shah Alam. Sesapa yang nak berkenalan leh la ke blog dia. Oh.. Dia masih singolo.... =)





posted under , |

9 critics say:

aRa said...

Agagagaga...dah berblog jugak sha ni yek...Adik beradik ade blog...best²...meh terjah....

neezareef said...

serupa je muka 2 sister

sWeEtdARLinG said...

ajak ler dia lawa blog hakaaak ni.. sure hakkaaak ni layan best punya!.. kekekeke

:: p R i n c E s S _ N :: said...

adek gn kakak same2 cantekk woo...

sHa said...

waaaaaaaaaa malu aku..
nape letak gmbar aku yg xcun..
jatuh saham aku

lily lotus said...

ok! mari kita terjah blog dia..hik hikk

@xiM said...

ingatkan kembar tadik..sempat lagik akak promote yek..hehe

rasp said...

baik tul kakak promote ke-single-an adiknya hehehehehe...terjah!!!

BeMiE said...

ok.. saya ngurat sekarang.. hehehe

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month