let's pizza

Macam biasa la ujung minggu, out for dinner. Jom order pizza lama tak makan pizza. =)

Mirko malu nk tgk kamera. Maklumla photographer yang tak suka gambarnya di ambil. Dia hanya suka tangkap gambar

Macam biasala saiz pizza kat sini jgn taktau. Dan macam biasa la jugak aku mmg tak boleh nak abiskan sorang2. Kali ni aku order pizza margherita (cheese dan tomato) dan juga mushroom @ funghi dalam bahasa italynya.

Da abis makan apa lg order desert la plak. Seperti yang aku selalu cakap makanan italy ni penuh ngan cream. Ni namanya crepes ngan nutella (coklat) yang dipenuhi whipped cream @ panna dalam bahasa italynya. Yang ni aku leh abiskan sorang2. Mmm.....Sedap hingga menjilat jari. Camanala kilo tak naik..... =)

posted under |

17 critics say:

Ms AiReEn MoHd said...

sedap nyer wehhhhh lapo aku tgk arrr...Ajak boy mkn pizzahut la plak jap lagik....hikhik

senoritaviolet said...

laa..izan! ko telah mengingatkan aku kesedapan pizza kat italy nunnn... adehai.. pasta dier pon yummy2......mane nak rase kat siniiiiiiiiiiii... huaaaaa....... kat sini rase tak sama.......huhuhuhu....

atty's said...

sedapnya..piza..lama daah tak makan..

aRa said...

Signora...Balik Msia sila tapau pizza yek...Agagagaga...Sungguh menyelerakan la pizza italy...Bukan mcm pizza kat Msia...boleh terbantut nafsu... Agagagaga...Tapi domino's not bad la...

neezareef said...

bila nk mkn pizza lg..

ad3ck said...

Pos ke KL satu! ;p.

Mrs Taj said...

crepes & nutella ni my fav also la sis..biasa me buat sndiri aje..as breakfast..sng ajo nk buatnya...tgk channel travel & living, org italy la tukang msknya..marvellous!

~ujicham~ said...

izan, pasni leh cuba buat crepes ngn nutella tu... jgn lupa buh resepi. hihi.

sWeEtdARLinG said...

fuuhh kalo aku makan berdua jer ngan hubby, takyah ler nak order desert lagi, pizza jer pun dah cukup full...

tapi tak gemuk pun ko erk

pudding pie said...

hi kak izan,

sedapnyer, mkn pizza kt sne yek..
hehehe..
belanaj kita! =)
pe bezanya pizza kt sne dgn m'sia??

lily lotus said...

aduhai..so shy2 laa mirko..hikss..mg the very blkg tabir kinda person..tu yg mahal tu kan

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghhh...dessert die...kecur N tgk...

Erin Rashid said...

sedap la tgk pizza tuh izan
kt sini tak dapek la nk bli pizza
teringat pizza hut kt msia ekkk..?
kt sini erin cume mkn pizza yg dibeli kt kedai roti je iaitu pizza tuna. so smalllll
yg cheese dan cendawan pizza takde plak dijual siap
kene beli kt supermarkt dan bakar sdri
malas dan lecehnyer!

eedany said...

sedapnya dessert uols tu!

ada coklat lagi! Fuh....

:)

@xiM said...

pizza never be my faveret..hehe..caman nak pi duk kat italy ni..

rasp said...

wow desert tu memanggil2 namaku hahahahahaha!

e_ja said...

sedapnya pizza original italy..nak sikit..hehehe...best kan dpt duduk kat sana..sbb dpt mkn cheese byk2..huhuhu..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month