primavera - spring



Musim bunga telah tiba!!!!! 21 March merupakan hari pertama musim bunga @ primavera dalam bahasa italy. Tp pokok2 kat tepi2 jalan masih lagi gondol. =)

posted under , |

14 critics say:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

omg...mesti cantekkk....beshnyerrrrr.....

~Iza~ said...

sama2...patut dah spring...ni cakap pun kuar asap lagi..hahaha..

Erin Rashid said...

o..jenama kasut 'primavera' kt msia tuh amik sempena bhs italy la ek?
kasut brand tuh pon leh tahan elegent dan grand gitu!
harga pon baikkkk punyer!

neezareef said...

ooo..primavera tu maknanye musim bunga..hehe bgs gak share ilmu bahasa

RiEz said...

hahahha sabo lah aku...spring2 toing2...

RiNi's said...

IZAN, tq sebab singgah semalam...

atty's said...

loh ingatkan..brand kasut..wakakkaka..

cantiknya view..tak dpt nak jejak kaki..tgk gambo je..ler..

eedany said...

wah... nanti bila bunga-bunga dah keluar semua mesti cantik kan?

jangan lupa ambik gambar yer izan. Sure tantekkkk...

:)

senoritaviolet said...

happy spring season!! mesti best jalan2 time ni....

aRa said...

Owh...msti weather pun best kan...bila la nak merasa 4 musim ni yek...jauh sgt nak p sana...Nak p Jepun pun agak mahal...Agagagaga

lily lotus said...

ooo i thought primavera ada buat hot-sales musim bunga ni :P

@xiM said...

lawanya ranting tuh..saya ni dah la obses ngan ranting pokok..tak tau apasal..

rasp said...

yeah yeah, spring's here! the crocus will be out soon..iye ke izan, someone pernah ckp kat i, the 1st flower to kuar is crocus?

e_ja said...

hehehe..mcm kelakar tgk pokok2 tu gondol..bape lama nk tunggu penuh dgn daun dan bunga tu kan??..xkan smpai habis musim bunga kot..hehehe..

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month