2009 Award

Rules:

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah untuk diletakkan di blog anda

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

- Award ni aku terima dr Rasp. Tima kasih bebanyak my dear. Sebenarnya da lama dpt award ni cuma lambat jer menempek kat blog. Jangan mare yer...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

- i love to eat. Believe it!! tp kalau nak masak agak malas ok...

- i love my husband. (heheheheheheh)

- aku suka sukan2 lasak dan jungle trekking. tp da lama meninggalkan aktiviti ni selepas abis belajar.

- masa kat skolah aku antara pelajar pompuan yang paling tinggi. selalu kene duduk kat belakang, kalau tidak org lain tak nmpk papan tulis kat depan. tensen tol la asyik kene dok blakang jer.

- suka sgt tgk citer yang romantik atau yang tangkap leleh punya.

- lately addicted with Smallville. Aku telah mempengaruhi suami aku untuk menonton Smallville skali ngan aku. Sebelum ni dok tgk sorang2 je. La ni da ada tukang teman tgk TV =)

- dolu2 seorang yang amat sensitip dan mudah terasa. Bila semakin dewasa ni kalau org nak kata apa kat kita lantak derang la kan. yang penting aku bahagia bersama suami tercinta

- aku takut ngan lipas. Oh tidak!!!! Gelinya. Nasib baik la kat italy tak dak lipas. Umah aku kat Sitiawan banyak giller lipas. Eeuuu...

- i love animal. Yela aku kan pencinta alam. Teringin nak bela harimau. Boleh ke ha???

- bad habit - suka tido...... zzzzzzzzzz


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

- 10 je ke penerima award?? Ishh.. taknak la, aku nak bg award ni kat sume bloggers yang menjegah blog ni. Sila amek award ni yer kengkawan sekalian. Jangan segan silu...

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan“anda telah di tag.

posted under , |

7 critics say:

eya said...

Ye ke x leh komen kat blog sy?
rasenye bukan xleh,tp sbb berat.
dia kene tggu abeh loading br leh dpt bkk kotak komen..hehe

lily lotus said...

even hobi u suka tido..tp badan tak membesar langsung..huhu..apekah rahsia :D

rasp said...

thx sudi amik :D

~PakKaramu~ said...

Salam kunjung

Signorina Syima said...

malas nak buat.. tgh sibok ni.. bulan depan pospone bole??

NuRuL FaRiHa said...

'eii lipashhh atuk dah buang tadi' ayat afiqah...hikhik

aRa said...

agagagaga...award² dtg lagik ke??? agagagaga...nnt i senang i ambik yek...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month