bloggers hebat2 belaka

Wah... ramai betul yang mengambil bahagian, meneka nama2 buah dalam entry yang lepas. Kepada blogger yang mengikuti entry2 aku dengan senang, pejam mata pun boleh teka. Sebabnya semua buah2 tu aku pernah post dalam entry2 aku kat blog ni. Jawapannya adalah.....

Gambar pertama
- Buah ceri

Gambar kedua
- Buah zaitun

Gambar ketiga
- Buah berangan

Gambar keempat
- Buah tin


Antara blogger2 yang dapat meneka dengan tepat sekali nama2 buah tersebut adalah:
Eiza, Dee, Rasp, dan Alis..... Korang mmg blogger yang hebat. Tahniah untuk korang semua.

Tak lama lagi nak masuk musim buah ceri... Tak sabarnya sebab tahun lepas kitorang tak merasa bab balik Msia. Thn ni insyaallah merasa buah ceri bapak mertua aku ni.

p/s: mcm best lak main teka teka ni yek. Next time leh la kita wat kuiz lagi kan. Setuju????

posted under , |

10 critics say:

Gieyana said...

cantiknya bunga tue...
nk balik mesia yer..selamat pulang ke tanahair..

SJB said...

Wah...cantik oh.

Note: yes buat kuiz hehehe.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

huhu..ptt laa N x to sis buah2 tu..

rasp said...

mesti sedapkan buah ceri fresh...
setuju for the kuiz....

sWeEtDaRLinG said...

huhuhu terlewat lagi aku...
minggu ni semua acara blogers aku terlepas sebab lmbat masuk blog kawan2, aku busy...!!!
sweetdarling79.com

tahniah kepada pemenang!

lily lotus said...

nanti amik pic bapa mertua kau dgn buah ceri..huhu..credit to him lah :P

Dee said...

amy..mana ada pemenang..sis izan buat teka-teki suka2 je..

izan next time buat yg betul2 eh..hehehe..

jom jalan2 pi melaka..! said...

wah dah masuk musim bunga...

@xiM said...

alamak,tak sempat nak ambik bahagian dalam teka teki..hehe

Delimasari said...

ada teka-teki, xsempat masuk
kerana bercuti balik IPOH wehhh

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month