penantian berakhir

Kebiasaannya balik dari kerja Mirko akan ambil aku kat train station. Mirko akan selalu bawakan aku coklat sebab aku selalu kebulur bila balik kerja. =) Tapi petang semalam Mirko tak bawakan aku coklat, dia kata ada something untuk aku. Ingt kot nak bg hadiah la kan sempena Hari Wanita. Hahahahah....


Rupa2nya novel kak Nora sudah tiba. Fuhh.... Lega... Lama giller tunggu. Sampai kan aku ingt da hilang ntah kat mana2 la kan sebabnya tak sampai2. Pastu Kak Nora kata tempat2 lain semuanya da terima. Aku mmg da agak da mesti lambat sampai kat Italy ni. Maklumla kak Nora, orang Italy ni keje slow and steady. Hahahahahah....


Masa dalam kete Mirko da tak sabar2 suh aku bukak hadiah tu. Aku kata balik rumah baru bukak sebab nak kene tangkap gambo dulu. Harus tunjuk bukti kan letak dlm blog. Hehehe....

Actualy sgt terharu masa bukak hadiah tu... Macam tak percaya pun ada. =) Siap ada magnet lagi dari Langkawi Island. Kak Nora, terima kasih banyak2. Siap ada dedication lagi. Mahal tu... Bukan senang nak dapat penghargaan khas dari penulis. =)

Serious tak sabar nak baca novel ni. Setakat ni masih belum start membaca lagi. Nak membaca dalam train untuk ke tempat kerja tapi takut gak kalau2 meleleh air mata di khalayak ramai. Huhuhuhuh...

posted under , , |

13 critics say:

Kancilbiru said...

jauh betul novel tu jalan...hehehehe

CathJ said...

ahhh... yg ni she wrote something related with your relationhip kan?? wah best...

Azura Iznil said...

Wow! dasat tu. Sayang Kak Nora dgn U...ekeke.

Boleh beli juga ni...

Erin Rashid said...

camner ko leh kenal kak nora penulis?
dpt novel dari penulisan dia lagi tu
best nyer!
camner aku nk dptkan directly in personal dari sharifah abu salem n aisya sofea?
huhuhuhu

sw33tdarling said...

baca dlam tren mesti tak feel.. nak kena baca sebelum tido... tp jgn tak tido dah laaa hehehe

tipahvogue said...

lorr..minat baca novel gak ke? bagus2, leh geng!!!

dah baper banyak koleksi novel yg dibaca???

cer baca novel - Pergilah Airmata (Hanni Ramsul), giler sedey dowh!!! emo btoi aku!!!!

SJB AKA SUE J-B. said...

I pun suka bacak novel novel macam ni. Best.

lily lotus said...

hahaha better ko jgn baca kat tempat public. ada yg ko nangis kang polis masuk campur pulak

RaNiA said...

weh..novel yg kite beli tahun lepas pun tak abis2 lagi baca..hehehe..

Nurdiyanah Dzulkarnain said...

la...kak izan minat bc novel ke? huhuhu...leh la sy jd novelis lps ni :P nanti pos kat akak gak

atty's said...

izan..beshnya dpt free novel ke..

kalo dkt..nak pinjam novel tuh..huhuuhuhhu

rasp said...

sememangnya special ooo novel tu...
all the way from malaysia with love tu!

Delimasari said...

sonoknye dpt novel tu

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month