indah khabar dari rupa

Kenapa aku malas update blog ni? Feeling tak mari la weh. Korang perasan tak aku masih lagi belum bercerita tentang kisah kitorang di Alessandria.

Sebenarnya aku tak berapa berminat nak bercerita. Tempat tu hanya indah khabar dari rupa. Sepanjang masa kitorang kat situ aku sungguh bad mood, tak de benda menarik untuk di ceritakan.

Sekarang ni cuaca kat Rome sungguh tak menentu. Hujan, panas, hujan, ribut, panas, hujan, panas, sejuk. Mood aku pun tak menentu cam cuaca jugak. Huhuhuhu...

Apa kaitan cerita Hachiko untuk entry kali ni? Mood sedih2 cenggini nak je aku layan citer yang sedih giller ni. Cumanya tak sanggup la plak nak gi keje ngan mata yang bengkak. DVD ni aku beli da lama. Cumanya sejak beli DVD ni kitorang tak pernah tgk lagi. Tp da tgk kat wayang tahun lepas. Lepas keluar wayang, tak berhenti2 nangis lagi. Dasyat sungguh.

Time sedih2 cenggini aku teringat kat kawan aku sorang ni. Masa dolu2 kat UiTM kalau tgh sedih2 dia la yang aku cari. Dia plak kalau tgh sedih2 aku la yang dia cari. Yeke?

Tapi kan yang pelik nya aku ni kalau hujan jer confirm aku sedih. Sedih tanpa sebab. Kalau aku tgh bersedih mesti time tu tgh hujan.
Bila hari nak hujan ngan aku aku skali hujan (menangis). Pastu bila hujan berhenti aku pun berhenti la jugak. Hahahahah.... Pelik tak? Pelik kan?

p/s: ayat aku cam tunggang langgang jer untuk entry kali ni. Nampak sangat mood pun tgh tunggang langgang. Hahahahahah

posted under , , |

14 critics say:

POSH76 said...

I tengok citer ni pun sampai bengkak mata huhu

KayNisa said...

kak izan ni macam gumiho lak, ce akak cari citer korea tajuk my gilfren is gumiho, bila gumiho sedih akan turun hujan tiba-tiba walaupun sebelumnya cuaca elok..

Dee said...

tetiba teringat lagu sudirman..hujan yang turun bagaikan airmata..alamak..sedihnya..

haichiko tu dee tgk kat astro..sedih sgt..

Erin Rashid said...

aku memang tau ko dari sekolah dulu memang sensitip orang nye.. heheheh.. sama je macam aku. tapi idaklah sampai hujan pon aku nangis. hahhaha.. jangan mare.. :)

nqr (qistina) said...

awww...hachiko ni ramai yg suggest utk tgk..tp belum ada kesempatan.. nak carik dlm online movie la... :) nak jugak feeling2 nanges..

Hana said...

Salam Izan,
jangan sedih2... :)
Izan, selalu hujan ke skrg kat Rome? insyaAllah Hana nak pergi Rome lagi next weekk:)))) insyaAllah..
nak kirim pape? nnt email Hana k:))

Azhariah Zuber said...

mcm best lah citer tu..nak pi cari..

rasp said...

kat kl nie hari2 hujan sis...
kalo u dok kl...
mau bengkak mata u :)
hopefully u jgn bersedih lelama ya....

RiEz said...

huhuhuh betul skang musim hujan....huhuh aku pon sodih tapi status harus menipu menutup keadaan tu....

Delimasari said...

sedih cite tu

sW33tdARLiNG said...

try tgk citer korean My Girlfren is Gumiho.. kat situ ada bagitahu..

tiapkali musang menangis sedih, hari akan ujan.. so cer cek btl2, ko ni musang ke apa...?

muahahaha gurau2 jerkkk!

Anonymous said...

be happy and love. kiss

lily_lotus said...

mmg touching habis ko ni. sungguh lembut jiwamu. wahhh gitu...

Anonymous said...

pembawakan kot ko nie uzan...hahahahha
-zue-

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month