lovely weekend

Wish u all happy weekend. Ceriakan hidup anda. Luangkan masa bersama keluarga. Sesambil tu jom layan bunga2 pokok ceri yang sungguh lebat sekali. Sungguh meriah...








p/s: ari ahad nnt merupakan Easter Day. Nak kene pi breakfast kat umah my parents in law. Apa lg makan telur rebus, minum hot coklat. Pastu mesti dpt adiah telur coklat yang besar lagi. =)

posted under , |

22 critics say:

aRa said...

Bestnya dpt coklet...Agagaga...Cantik tul bunga cherry yek...

Happy Weekend Izan...klo rajin jom tukar layout...Agagagaga...

~Iza~ said...

hahaha..aku pun baru nak letak gambar pokok ceri kat blog aku..tapi ko dah letak dulu...
takpelah, aku kasi lauan kat ko..tahun depan aku lak letak dlm blog ek.. ;-)

z a z a a f f e n d i said...

happy easter day..ekekeke..chop2!..easter day ni hari ape?nguk ngek nye aku tataw...ekekee..

Izan said...

FARAH -
mmg cantik bunga2 tu. tak jemu mata memandang.. =)

IZA -
lor.. takkan merajuk kot. letak la bunga ceri tu. aku tak kisah pun. nk tggu thn dpn lama lagi...

ZAZA -
easter ni salah satu peraayan org kat sini. ish sebenarnya akak pun tak expert sgt pasal derang punya festival ni. =)

mama | sarah | syimir said...

salam kenal izan, i follow u :)

cendawanintim said...

nanti jangan lupa blog out pasal easter day tu yer...

jaga diri..

eya said...

epi wiken izan..
cntk la munge tu,sll
tgk pokok munge yg rendah2 je..ni
cm pokok buah lak.

aRa said...

Izan...i tak tdo mlm ni...Agagaga...klo u masih bgn jom chat kat YM...Agagaga

Izan said...

MAMA SARAH SYIMIR -
salam kenal, follow u back.. =)

CENDAWANINTIM -
kalau ada citer nnt saya letak kat blog. jgn risau...

EYA -
happy weekend to you too...

FARAH -
amboi sampai tak tdo ke cik kak nk wat entry???

Erin Rashid said...

sini sunyi la izan
jumaat, ahad dan isnin cuti easter
aduhhh..boring la sume kedai tutup
well..bertuah la ada MIL lain bangsa dan agama
leh tau dan tompang celebrate perayaan mereka kan?

RiEz said...

cantiknyer bunge ini....

Ma'am_Chelsea said...

Cantiknye bunga2 tu...

Tenang ati ku melihatnya :)

sepul said...

gila bes duk itali.... bila la nak sampai sane. tapi kadang2 ada duit lebih aku gi gak itali..... tapi itallianes la.

eedany said...

chanteknya munga....

Happy Weekend to you and family...

:)

Izan said...

ERIN -
sama la jugak kat sini. sume kedai tutup. apa lg dok umah mengadap komp jer la. huhuhuhuh

FARIHA -
betoi2... =)

MA'AM CHELSEA -
mmg pun. tenang hati, sejuk mata memandang

SEPUL -
kalau ada duit lg lebih jgn lpa dtg italy noo...

EEDANY -
eedany, happy weekend to you too...

sweethOneY said...

romantiknyeee..
adus.. bestnye kakkkk dok sana..

akak dh mkn lum telur coklat hr tu? pe adiah dia ek :D

~~ciklinn~~ said...

salam tuan rumah.... alahai lawanyer bunga2 tu... segar bugar......

salam kenall yer

Izan said...

SWEETHONEY -
tak buak lg la adiah tu. nnt bila da bkk akak bgtau yek...=)

CIKLINN -
salam kenal. thanks singgah my blog =)

Dee said...

cantiknyer bunga2 tu..sejuk mata memandang..

atty's said...

indahnya ciptaan tuhan..
lawa sungguh bunga-bungaAn tuh

rasp said...

sis terasa cam winter sonata gitu..cantik tul bunga2 ceri nie..bila lah i leh tgk live ek :D

Me, Mrs Taj said...

what a lovely flowers!! ni bunga pokok ceri? pokok ceri biasa kite hias atas kek tu? oooooooooooooo

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month