sessi soal jawab

Layan tag kali ni dr Neezareef... Lain kali bg tag pendek2 skit yek. Yang panjang2 ni mesti aku simpan wat pekasam. =)

1. 3 NAMES IN YOUR INBOX CELLPHONE?

Nama yang harus ada My Love, Mama, Cik Yah (adik aku)


2. YOUR MAIN RINGTONE?
Ringtone apa ntah aku pilih yang ada dlm hp tu. Malas nk download

3. WHAT U DID AT 12 LAST NIGHT?

Layan blog. =)


4 . WHO WAS THE LAST PERSON U WENT OUT WITH? WHERE?

Sapa lagi kalau bukan Mirko my husband. Kuar pi minum kopi =)

5. THE COLOR OF THE T'SHIRT YOU'RE WEARING? NOW?

Long sleeve shirt purple color.


6. THE LAST THING U DID?

Makan. Hahahahah.. Aku asyik makan jer


7. 3 OF YOUR EVERYDAY FAVORITE ITEMS?

Breakfast with my husband, singgah blog korang sume, snap picture


8. THE COLOR OF YOUR BEDROOM?

Cream + Putih


9. HOW MUCH MONEY IN YOUR WALLET NOW
Tak tau la plak, tak kira pun dan malas nak kira.

10 . HOW'S LIFE?

Wonderful + Beautiful!!!


11. YOUR FAVORITE SONG?

Layan jer sume lagu jgn yang bg pening pale sudah ler

12. WHAT WILL U DO NEXT WEEKEND?

Nak jemput orang dtg dinner kat umah. Tgh pikir nak masak apa yek???

13. WHEN WAS THE LAST TIME U SAW UR MOM?
Bulan 10 thn lepas. Huhuhuhuhuhu

14. WHERE IS SHE NOW?

Kat Malaysia =)

15. WHEN WAS THE LAST TIME YOU TALKED TO YOUR PARENTS?
Last Monday

16. WHO IS THE LAST PERSON THAT TEXTED U?

Adik aku. Wish besday kat dia =)

17.WHERE DID U HAVE UR DINNER LASTNIGHT?
Kat umah. Masak ikan bakor cicah air asam. Slurpp!!!


18. THE LAST SURPRISE YOU GOT?

Ari jumaat lepas. Sapa lg kalau bukan Mirko yang bagi surprise. Sila baca entry sebelum ni

19. LAST THING U BORROWED FROM UR FRIENDS?

Da berabad lama aku tak pinjam barang ngan kawan. Tp minggu lepas aku pinjam periuk dr my mum in law. =)

20. ??? soalan ilang daaa

21. WHO IS UR BF/GF OR HUSBAND/WIFE?
My husband - Mirko la sapa lagi. Sume pun da tau kan.

22. WHAT DO YOU FEEL NOW?

Ngantuk...

23. WANNA SHARE WITH WHO?

nak share ngan sapa... Mirko tak ngantuk lagi. huhuhuhu

24. WHO KNOWS UR SECRET?

My secret? Aku tak suka citer secret kat org lain. Aku bukan mudah untuk mempercayai org. Ngan mirko aku tak de secret pun.

25 . THEY KEEP UR SECRET?
Sebab aku tak percaya org boleh simpan rahsia la yang menyebabkan aku tak suka citer secret aku kat org lain, Mirko aku percaya la kan..

26. ???? soklan ilang lagi..

27. ARE YOU ANGRY WITH SOMEONE?
Cam da lama aku tak marah kat sesapa. Ada sesapa ke nak kene marah ngan aku???


28. WHAT DO YOU ORDER AT MCD?

Kalau kat Msia aku selalu order Big Mc. Kat sini order Filet O Fish jer la. Sampai da naik muak da nak makan!


29. THE LAST TIME YOU FELT SO SAD?
Dua ari lepas. hahahaha. Ni Mirko punya pasal la ni. Nak jer aku gigit telinga dia. Hahahahaha

30. WHAT IS UR WISH FOR TOMORROW?
Boleh tak kalau nak segala lemak2 yang terkumpul di perut leh hilang sekelip mata tanpa wat exercise. Huhuhuhuhuhuh


Abis da soklan..? Bersemangat aku menjawab ni ha...

posted under , |

16 critics say:

Missing Cat said...

hahaha!!! ko punyer wish tu mcm lawak lar..ade ker nak sume lemak2 kat bdn ilang...??? klu blh, aku pun nak jugak...hahaha!!!!

neezareef said...

tq izan coz sudi menjwb tag..
nice bedroom cream n white...ala otel gitu..hehehe

RiEz said...

huhuhuh soklan felt so sad...ko nak gigit tinge mirko eh...huhuhuhu kelakar laaa...

~ujicham~ said...

wuu.. aku sokong no 30 tuh.. kalo ko bole, aku nak tumpang gak. hik hik.
no 9 tu.. banyak duit la tu sampai malas.

atty's said...

wah izan rajin buat keje sekolah..syabas..hehehheh

eya said...

udh dipulangkan ke piuk MIL tuh?ekeke

rasp said...

at last buat gak u soklan2 cepumas nie ek..congrats berjaya settlekan..

mmg muak lah kalo kena makan yg sama je kan ~ McD tu...tunnngguuu u balik mai m'sia, makan puas2 yg lenlain tu :D

Dee said...

izan kena tag ngan neeza eh....sedapnyer mkn ikan bakar cicah air asam..arini dee nk gi mkn kt bellamy..

lily lotus said...

cemana bleh ilang 2 soklan...ekekekee

Izan said...

MISSING CAT -
huhuuh.. kalau la sume org leh wish cenggitu aku rasa sume org slim gitu.. =)

NEEZAREEF -
jawab mmg la jawab tp mula2 wat pekasam dulu. =)

FARIHA -
huhuhu. aku kalau geram mmg rasa nak gigit org. =)

UJICHAM -
banyak duit ke? ntah2 tak de duit tu yang malas nk pi kira tu. hehehehe

Izan said...

KAKTY -
kene la rajin wat keje skolah tp kakty lagi rajin =)

EYA -
udah pulangkan tu pun terlewat pulang. siap dia mintak lg. heheheheh

RASP -
muak punya pasal da berbulan2 kitorang tak pi MCD. at least boleh berjimat. =)

DEE -
sedap ke makanan kat situ? apa yang special. ikan bakar gak ke?

LILY -
ntahla aku pun tak tau camana leh ilang. aku dpt da sedia kala ilang. huhuuhuhu

Tny said...

Aik?!!
Apsal soklan hilang-hilang nih? Haa.. mesti nk skip!! Chewaaahh.. tetiba je..

Ms AiReEn MoHd said...

zan sampai petang aku tak leh bukak chatbox ko tuh...kecittt ati aku neh...tulis sini jer la...alahai sian ekkk.....ko juga epi weekend ngan mirko afefeuhjxjxb kekonon wish mirko gak bhs italy la tuh..hahahahah

Izan said...

TNY -
tak tau la camana soklan tu leh ilang. mesti org sblm ni yang skip kot.

HAKUE ERYN -
awat la jadi camtu. aku pun kurang periksa. jgn la kecik ati weh. huhuhuhuhuh

aRa said...

I skrg mmg tarak mood nak buat tag...ade gak 2-3 tag i tak buat lagi...Agagagaga...Sowie pada yg tag i...Agagagaga...

Izan...website itew kat http://www.ipietoon.com/ byk layout cantik...

Erin Rashid said...

mestila bersemangat jwb soalan
kite dari darjah 1 smpai masuk unibersiti
dok jawab soalan je kan...?
jawab soalan peperiksaan...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month