hi there...


Hello everybody out there....
Di atas permintaan ramai ( ramai ke??) aku dengan sukacitanya berjaya juga mencipta blog aku ini. Sesungguhnya mmg la memerlukan kesabaran, daya kreatif dan juga idea untuk mencipta sesuatu yg indah...

Sesungguhnya aku ni mmg la tak pandai sgt nk mengarang karangan. Aku prefer kalau kene buat latihan matematik dr kene buat latihan mengarang cause I LOVE MATHEMATICS!

So everybody out there hope we can share story and opinion together. For anybody yg berminat nk blaja bahasa italy pun boleh...

See you guys soon....

posted under |

7 critics say:

PHATABULOUS! said...

wah! dasyat! nak komen pun kena pakai word verication.. ok la izan, kalau ko malas nak mengarang, gambar2 ko kat sana tu ko taruk la dalam blog.. boleh kami cuci mata...

FaRiHa said...

muahahaha ini phat too minah agak mau laki italy huhuhuh...jahat seh aku...hahahha ko jangan lupe nanti kami datang sana...tapi aku nak bawak laki aku...

fauzi said...

welcome to the blogger world!! heheh - shahurin hilma -

Izan said...

to syima - aku br nk berjinak2 dlm blog ni. so, byk lagi setting yg masih aku tak reti.

to rieha - kalau ko dtg ngan laki ko idak la ko boleh norat mamat2 italy lg

to erin - thanks!! semua org ada blog skang ni. so kita pun tak nak la ketinggalan kan. hehehe

aRa said...

suka math yek...agagaga...farah lak byk org suggest jadi writer...agagaga...tapi farah tak reti la nak tulis pa...bahasa lingkup...agagaga

aRa said...

Owh...Lupa nak welcome u la Izan...


WELCOME TO BLOGGING LIFE...


KENA UPDATE SELALU YE...


:p

Izan said...

to farah - TQ TQ very much...
tu la bkk blog ni atas permintaan farah la ni. hahahahaha

Newer Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month