bunga raya

Ingat kot bunga raya ni ada kat Msia je. Ada jugak bunga raya kat sini rupanya yek. Petang semalam gi servis kete, sambil menunggu tu aku pun tangkap la gambar bunga raya kat situ. Cantik la. Tak penah lak jumpa bunga raya kaler ungu. Ish... terasa nk tanam la kat umah. Nnt nak try pi cari ada tak jual.


Jom tengok bunga raya kaler ungu.... Tp dalam gambar nmpak ala2 pink pun ada gak. Selama kat Msia tak penah nmpk lak bunga raya kaler ni. Tak tau la plak sama ada aku jer yang tak perasan kewujudannya di Msia. =)



posted under , |

7 critics say:

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

erin xpenah lg nmpak bunga raya kt cni,
tp baju corak2 bunga raya pnh la
sbb my husband la yg tegur
erin belikn dia corak baju bunga raya
sbb erin pon xperasan,
so,
maknanye,
bunga raya tuh still terkenal la even
luar dari msia
ingtkn kt msia je kn..!

eedany said...

dulu2 saya suka juga tanam2 bunga...tapi sekarang tak lagi.

tambah tak ada mood, my rabbits, remy n noemi suka kacau dan gigit daun-daun pokok semua... hihihi.

cantiknya pokok bungaraya purple. belum pernah nampak kat sini lagi lah...

:)

Izan said...

to erin -

tu yang terkejut gak masa mula2 nmpk bunga raya kat sini. sebelum ni tak penah nmpk. first time nmpk pastu kaler purple lak tu. cantik la...

to eedany -

wah.. ada rabbit ke. izan masa kecik2 dulu pun bela rabbit jugak. banyak sampai tak larat nak jaga

Kujie said...

cantilah kaler ni...mmg jarang nampak kan..

Izan said...

to kak jie -

da tergoda ngan bunga raya kaler tu. rasa2 nk pi cari la nnt tanam kat umah =)

aRa said...

Owh...ade nampak kaler purple ni...masa itew ngah pameran bunga kat Putrajaya...tapi i tak snap lak...agagagaga...

Izan said...

to farah -

ader ke? ta penah nmpk pun sebelum ni. selalu nmpk kaler merah je.

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month