Maaf Zahir Batin

Tak sampai seminggu lagi kita da nak raya kengkawan. Cepatnyer masa berlalu... Kat Msia skang ni mesti meriah giller kan. Kat perantauan ni suasana tak semeriah kat Msia. Kat Msia beraya selama sebulan. Kat sini suasana raya dirasai cuma seminggu jer.

Oklah dikesempatan ini saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin. Kalau ada salah silap tu harap dimaafkan. Balik kampung tu hati2. Berhati2 dijalan raya, ingat orang yang tersayang. =)

Memandangkan aku dok jauh diperantauan, nk bg kad raya tak de dijual kat sini. So aku pakai e-kad je la yer. Maklumla teknologi pun da canggih skang kan. Jauh dimata dekat dihati. Hehehehehhe. Kad raya ni khas untuk kawan2 dan juga all my readers. Jangan lupa gantung kad raya ni kat blog korang yer.



Nak duit raya? Memandangkan tahun ni aku baik hati aku nak bg duit raya jugak la kat korang sume. 10 Euro cukup la yek. Kalau tukar duit Msia banyak tu. Tak yah buh dalam sampul la kang tak nampak lak berapa Euro kat dlm tu. Amek yer jgn tak amek.


p/s: weh makan kuih raya tu ingt skit org kat sini. kalau rajin leh pos skit kuih2 yang tahan lama. nnt aku kasi alamat. hahahahahahah. buat muka tak malu

posted under |

8 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

dodol tahan lama...eii mata aku niih takder sivil jaga pagi2 nih...jap gi aku ngantuk kat opis nih....so better aku jangan tido dah....

Izan said...

to fariha -

ha, apa lg pos ler kat aku. hehehehheheheh... lama tak makan dodol ni. jgn dodol durian da ler.. kang bau satu kapal terbang kang...hahahahahha

lily lotus said...

cutenya kad raya u!
bestnya dpt duit raya euro tu!
convert RM byk tu..hehe

salam aidilfitri to u n family!

rasp said...

wuhuuuu bestnya i nak gi sopping nie.. dah dpt duit raya.. makacih laling.. takpe, nanti raya i makan double sbb ingatkan u ngehehehehe

NuRuL FaRiHa said...

hahahah dodol durian hikhikhi okey gak tuh 1 italy bau durian...

Izan said...

to lily -

tu la kata, mula2 nak promote skit muka kat kad raya tu tp en mirko kita ni pemalu orgnya, so letak gambo katun je la. hahahahahaha...

to rasp -

makan double?? ish jangan plak berat bertambah u datang cari i. hehehehehehe

to fariha -

wah... satu italy bau durian tu mmg dasyat tu. durian jenis aper ko letak dlm dodol tu. kahkahkahkahkah... lawak la ko ni...

SueGinola said...

Salam Ramadhan...Maaf Zahir n batin...

Izan said...

to sueginola -

maaf zahir batin...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month