sensitif


Tak de mood la nk update blog arini. Dekat2 nak raya ni sensitip la plak.. Beria nangis sgt sampai sakit pale aku. Syahdu rasanya beraya di perantauan.. Huhuhuhuhuhu (Poyo jer padahal da 4tahun aku beraya kat sini) 4 tahun aku beraya kat sini??? Huh, dasyat yek. Patutla aku rindu nak raya kat Msia. Waa..... ni nak nangis lg ni.

p/s: gambo tu bukan gambo mata aku, kalau tu mata aku mesti pengsan sume orang. Hahahahhahaha

posted under |

10 critics say:

NuRuL FaRiHa said...

waaaaaaaaaaaaa....lama seh baru ku tau udah 4thn...ptt org kater 3 or 4yrs tu kejap ajer....

lily lotus said...

sabar ekk izan!
tak kira beraya kat mana..yg penting
org tersyg ada disisi ;)

rasp said...

4 tahun lama tu sis kan.. takpe, kelip pok kelip pok masuk next year, ha next year meh raya sini k...

kalo sis layan lagu dendang perantau mau banjir kat sana *ooopsss.. bukan nak pujuk ek, bagi syahdu lagi ada lah.. larikksss

aRa said...

2 la...balik la Msia...Msia pun rindu nak berhari raya ngan hang...mai balik yek...thn ni tak sempat...tahun depan mai yek...

jgn nangis²...

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

sama la kite
tp erin baru 2x je raya kt perantauan
tp erin dh siap ckp dgn mak erin
jgn call german time raya pertama or ke2 or ke3
tggu lama2 skit
sbb CONFIRM NANGIS!!
mcm thn lepas
huhuhuhuhu

ladyell said...

alah..siannye..ell pn tumpang syhdu syahdan gitu...hukhuk

Izan said...

to fariha -

tu la pejam celik pejam celik 4 tahun aku raya kat sini. ish2.. aku pun cam tak cayer jer. cepat masa berlalu.

to lily -

betul tu. sib baik ada yang tersayang disisi. hehehehhe

to rasp -

sedar tak sedar 4 thn da berlalu rupanya. huh, bukan kata dendang perantau, dgr sume lagu raya pun mesti nk berair bijik mata. huhuhuhuhuhu

Izan said...

to farah -

tgk la kalau blk raya thn dpn kita pi kutip duit raya sama2 nak. hhahahahaha. ada org nk bg ke duit raya kat kita

to erin -

sblm ni tak pernah nangis lg time raya kat italy ni bb family sume kat sini kan. cume masa blaja kat uitm dulu izan dok msia family dok kat America masa raya nangis gak masa derang tepon. huhuhuhuhu. sensitip sungguh

to ladyell -

rasa2 lama2 nnt mesti da biasa so tak sedih lg kot. ntahla... cobaan...

NuRuL FaRiHa said...

tuler ko bayang la dari aku ym ngan ko tingat masa ko memula sampai italy...

Izan said...

to fariha -

tu la masa aku ym ngan ko dulu tu aku beru je sampai sini. tak tau nk wat aku keje mengadap komp je la waktu tu... hehhehehehe

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month