out of town

Attention please...., i'll not be in town for 2 days. So tunggu.... No blog update until Thursday. Memandangan kat Milan skang ni turun salji dan laporan cuaca melaporkan suhu di Milan pada 25hb November ialah -2 darjah celcius, so good preparation need to be done here. Sarung tangan, stokin tebal, scarf lilit tengkok, topi sume lengkap ok. Kalau tak ada jugak menggigil kesejukan nnt.



See u guys on Thursday...


Picture taken: Winter last year with my sister

Location: Colloseum - belakang tu colloseum tp tak nampak la plak...

posted under , , , |

5 critics say:

rasp said...

pergh!!! -2 tu..sejuk tu nak nak kalo berangin kan..isk tak tahan!!! slamat ber-getting ready!!

FaRiHa said...

hikhihkik out of town eh...nak ikut waaaaaaaaaaaaaaa...poyo plak minah nih..eh izan blog mu sangat gumbira dan ceria laa....

lily lotus said...

gila sejuk -2 darjah celsius! takpe ada org tlg panaskan..lalalaa

Mrs.Sheikh said...

ingatkan sesat tadii
dah tuko template ekkk
nice2,....:D

aRa said...

i teringin sekali nak pakai baju² winter ni...dok pakai baju nipis ajor kat cni...agagagaga

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month