izan's territory

Ni nak citer pasal tag dapat dr Lily minggu lepas. Mintak maaf la sume yer tag banyak yang nak kene jawab. Sampai tak terjawab da ni. Tag kali ni pasal workstation.. Jom tengok workstation aku.....

DAPUR???? Yela aku kan surirumahtangga dapur ler workstation aku.. Hahahahahahah. Ok let's be serious. Let see my territory. Kat sini la aku menghabiskan masa lapang aku berchatting, memblogging, atau bergayut ngan parents aku. Yela pakai Skype kan, kene la mengadap komp jugak.

Sebelah je ngan katil. Kalau udah bosan mengadap komputer aku landing jer terus kat katil tu. Rumah kitorang ni ala2 suram skit. Tak pasang lampu. Romantik gitu. Hahahahahha.. Actually suami aku la tak suka sgt lampu cerah2 ni. Dia kata sakit mata. Aku cakap kat dia ntah2 dia ni vampire tak? Kalau siang hari Mirko tak pernah lekang ngan cermin mata hitam dia. Dalam rumah, aku pasang lampu kat belakang komputer aku Mirko pun pasang lampu belakang komputer dia. Bagus kan kami. Jimat elektrik.

Mintak maap le bebanyak gambar tak berapa nk terang. Skang ni aku amek gambo pakai hanset je bab kamera aku da jahanam. Mirko suh pakai kamera dia, tp tu la jakun lagi la nk pakai kamera dia canggih sgt. Idak la aku reti, tgh nak belajar. Yela selama ni pakai kamera compact je kan. Kamera dia plak besar gedabak. Kekadang sakit tangan aku la. Berat siot....=)

Finally, malas la nak tag org lain. Rasanya sume org da dpt tag ni kot. Yela aku jer lembab buat tag kali ni.

posted under , |

4 critics say:

rasp said...

hahahhaha gambor dapor tu tak tahan..tapi betul pe, tat is our main workstation kan *ihiks*

FaRiHa said...

hahahha workstation ekss...hikhik dapor ek...kui3x...

Shahurin Hilma Abdul Rashid said...

ok izan,
mari membeli camera baru!!!!!!!
hehehhe..
mcm musim kamera rosak plak

aRa said...

Pc i pun dekat benor ngan katil...penat ngadap...lentok kejap...agagagaga

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month