i'm back with tag

Tak abis lagi musim tag rupanya... Lama tak lalu lalang kat blog korang sume. Semalam masuk blog Puan Lily, nampak nama naik la plak kene wat tag. Tapi tag ni hanya untuk org tertentu jer. Tag pada sesapa yang da kawen. Kene wat apa tu ha???

Rules :

1. sila tepek gamba kawin sendiri bukan gamba yg korang google!

2. tarikh korang kawin

3. tag lar sape2 yg korang suke

Nikah - 7 March 2008

Majlis di Italy - 8 March 2008 (Sempena Hari Wanita)

Majlis di Malaysia - Akan datang. Sila tunggu di pawagam. Hahahahha... Tunggu kad jemputan yer. Bila tarikh tak confirm lagi. Tunggu....

Nak tag sapa ha? Member2 rapat aku ramai yang tak kawen ni. Farah, Syima, Fariha, Som. Kali ni korang terselamat dr tag aku bab korang tak memenuhi syarat2 tag ni. Cepat2 la kawen weh...

Nampak gayanya tak de nak tag sesapa la kali ni bab ramai yang da buat tag ni. Kalau ada sesapa yang teringin nak wat sila la yer. Jangan memalu...

posted under |

8 critics say:

Erin Rashid said...

harap2 nnt dpt la erin g izan nye wedding ceremony kt msia
nk sgt!
nk peluk izan leh..?
hehehe

lily lotus said...

ehem ehemm..masukan nama i dlm list jemputan u tau..i nak jmpa mirko! huhuhuu...

Signorina Syima said...

hahaha aku terselamat...

NuRuL FaRiHa said...

hhahahahha aku pon selamat..tapi ni tagged paling senang giler

@LiYaNNuaR said...

wow... very2 de best dia tawen kat obersea sana... cute nya dia... hikhikhik... tahniah...

rasp said...

wah mesti box office nie nanti :D

aRa said...

Syukur Alhamdulillah i terselamat dr tag ini...agagagaga...I nak cepat kawin tau Izan...tapi calon nan ado...agagagaga...i tgu Valentino Rossi ni...jadik num 2 pun tak pa...Agagagaga

nike dunk said...

cool blog

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month