kenapa tak update blog

Kenapa aku lama tak update blog??? Sebenarnya aku pun rindu gak kat blog aku sendiri, dan juga blog korang sume. Huhuhuhuhuhu... Sejak dari cuti krismas aritu aku ngan suami aku sibuk dok mengemas rumah.Kitorang tengah ubah suai rumah secara besar2an.

Tengok la betapa sepahnya rumah kitorang. Barang banyak sgt la... Rumah kitorang lak bukannya besar sgt so kene pandai cari ruang2 untuk menyimpan barang. Tambah plak bilik stor kitorang kecik tapi barang lak banyak. Kekadang nak cari barang kat stor jenuh tak jumpa. Sampai ke dapur dan bilik air pun bersepah ngan barang2. Oleh yang demikian aku tak leh nak masak beberapa hari ni. makan time kita serbu rumah sapa lagi kalau bukan rumah my mum in law. Hahahahahahah....









Oh tidak!!!! aku tertekan ngan rumah yang bersepah ni!!!!

posted under , |

12 critics say:

sukahati said...

hoh....aku pon tertekan tgk bilik sendiri...bersepah giler...takder masa nak kemas

Signorina Syima said...

ini rumah ke tongkang pecah??

ko baru pindah yer???

@LiYaNNuaR said...

perrgghhh... jenuh nak ngemas tuh... ape pun... take care.. berat sama dipikul.. ringan sama dijinjit, ok...

lily lotus said...

huhu..sabar2..slmt berkemas yer!

NuRuL FaRiHa said...

samo lah aku nih ha...giler laaa umah bersepah aku otak yang serabut gi keje pon malas ha...nih aku tgh pk nak snap gambo aper wat entry baru thn baru...hahahaha...izan windu nak baco blog mu ha....

SueGinola said...

Hi izan...
Selamat Tahun Baru..!
Nnti dh siap renovation tnjuk gmbo kat sini tau...

eedany said...

Tak per lah penat...penat pun hilang bila dah tengok hasilnya nanti...

izan,
Salam Maal Hijrah 1430H dan Selamat Tahun Baru 2009

Azam 2008 yg lalu dah tercapai? Kalau belum teruskan di tahun 2009. Jangan putus asa ok.

Goodbye 2008...
Welcome 2009...

XOXO...

Erin Rashid said...

erin pon tertekan tgk umah bersepah
tapi umah ni sekangkang kera je
sng je nk ngemas
heheheh

rasp said...

mmg fenin ooo tgk keadaan camni kan, cam dilanda tornedo gitu :( gud luck with the cleaning up!

aRa said...

Izan...i pun ngah menggong ngan bilik i ni...Rasa mcm kocik je tau...then nak susun segala katil and meja komputer mcm tak ngam je...dah la cat kat dinding bilik i ni ala² nak luntur...tapi 2 la...kena sabar dulu...dah dapat keje nnt br leh ubah...now tak leh...dok bankrup je...agagagaga

handmade jewelry said...

I like your blog

广西休闲游戏中心 said...

It seems my language skills need to be strengthened, because I totally can not read your information, but I think this is a good BLOG

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month