petanda




Suratkhabar disini pada har ini melaporkan bahawa telah turunnya salji di padang pasir. Apakah petandanya itu??? Aku pas baca laporan tu terus rasa terketar2. Nak nagis pun ada. Adakah ini antara petanda2 dari Allah untuk umat manusia. Menurut laporan akhbar kejadian ini merupakan perkara yang tak pernah berlaku sebelum ini. Disebabkan sajli tak pernah wujud di padang pasir, perkataan sajli juga tidak ada dalam kamus tempatan di negara itu.

Banyak lagi gambar dapat dilihat disini

posted under , , |

9 critics say:

lily lotus said...

ya Allah..terkejut juga i baca news ni..semoga pintu taubat masih terbuka utk kita

aslina said...

waaooohhh~~~!!!

takutnye!!

Erin Rashid said...

izan , ini salji baru2 ni turun kt sana..?
MasyaAllah...
itulah,ini baru salji Allah turunkn kt padang pasir
kalo Allah turunkan burung ababil utk tentera zionist
tntu semua org celik mata, celik hati,
peluk islam

~ Lady ell ~ said...

beringatlah kita kpd-NYA..ini mungkin salah satu petanda...

subhanallah...

eedany said...

Ya Allah... takutnya.

Tak ready lagi ni :(

sWeEtdARLinG said...

errr... no komen! takuuuuuuuut

senoritaviolet said...

yerla izan, news pasal salji kat sane dh lama aku dapat. skang ni dpt plak txt msg forwarded pasal bunyi kuat kat mantel bumi mcm raksasa laa mcm sign utk dajal kuar..tataula betul ke tak..tp dh byk petanda kecil n besar hari kiamat..semoga kita tak menjadi manusia yg tinggal di akhir zaman.....

rasp said...

Ya Allah..terkezut nye i tgk nie..takutnya!

aRa said...

MasyaAllah...i'm speechless...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month