orang baru

Hari Sabtu aritu tgh aku sibuk dok masak untuk lunch, Mirko terima panggilan dr mak dia kata sepupu dia da bersalin semalam harinya. So kelam kabut la aku masak bab nak pi melawat sepupu Mirko kat hospital bersalin pas lunch.

Sampai2 hospital da ramai sedara mara yang lain berkerumun nak tgk baby yang baru lahir. Aku pun ambil kesempatan tangkap gambo. Tp ramai sgt la berkerumun nak tgk org baru tu kan. Bukan family kami je yang ada kat situ, ada juga family2 lain yang ingin melihat ahli baru dalam keluarga mereka.

Baby ni baby girl, merupakan anak kedua kepada sepupu mirko. Anak derang yang pertama lelaki, nama Francesco. Umo 3 tahun lebih kot. Tak pasti la. Nama untuk baby girl ini telah dipilh oleh abangnya. Kiut tak?? Martina, itulah nama yang telah dipilih oleh abang untuk adik barunya.



posted under |

9 critics say:

Erin Rashid said...

ala, mana gmbr budak laki tuh?
tntu cute gak!

middaygeo said...

eheh ingatkan tuan punya blog yg dpt baby..bila lgnyer tu

lily lotus said...

yerlah..mana francesco..huhu..weih tak sabarnya nak tgk anak ko..bila lah rezeki nak mai..hehe

Signorina Syima said...

ini dah tanda-tanda tak lama lagi kawan aku juga dapat baby..\

CEPAT la sikit wei.. i nak jadi aunty!!!

~ Lady ell ~ said...

izan pegang baby tu plak..nnt berjangkit.cpt pulak dpt baby...

eedany said...

Congrats to Mirko's cousin.

Teringat my nephew dah sebulan lebih...makin hari makin bulat.

ni mesti wangiiii baby ni kan? Tak puasnya cium baby!

:)

@LiYaNNuaR said...

tahniah... sgt comel... nak baby jugaksssssss... huhuhu... ;p

rasp said...

tahniah sis..
suka cium baby, wangi jek kan! tak yah pakai bedak bagai :D

aRa said...

Alalalala...suka nengok baby okeh...bila la i nak ade ni...hiks...kawin lom lagi berangan nak baby...i tgu hang la...agagagaga

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month