tahukah anda


Selama ni aku tak tau dan tak pernah nampak pun tempat parking kereta khas untuk wanita2 mengandung. Selalunya tempat parking kereta bewarna biru, manakala untuk orang2 cacat lak warna kuning. Harini buat kali pertamanya aku nampak parking warna merah jambu @ pink untuk wanita mengandung. =)


posted under , |

10 critics say:

e_ja said...

wahh..yelah..akak pun x prnh nmpak..kat mana nih??

sWeEtdARLinG said...

eheks... pernah terbaca dulu satu artikel malaysia nak asingkan parking tuk wanita & lelaki sebab byk sangat kes ragut kat tmpt parking..

so kiranya kalo parking tuk wanita, lelaki is no entry laaa... tapi tak sangka lak kat sana ada kaler2 erk...?

lily lotus said...

eh baguslah gini..tp jgn yg tak berkenaan cilok sudah

rasp said...

ooooo dia letak kaler2 utk tujuan tertentu ek..kat sini letak sign board tapi kkdg tu yg sihat walafiat hentam jek parking at the designated parking lot! tak phm sign board kot..kalo letak kaler camni..mesti ramai yg buta warna plak...

~ Lady ell ~ said...

bagus la kalu cam tu..org mengandung pn istimewa kan..kesian kt derang kalau cari parking berjam2..

axim said...

lorrr macam tu pun ada kaaa...

:)

senoritaviolet said...

tuhla...ramai org tak tau gunakan and ramai yg salah gunakan...
hmm.. agak2 kat mesia ade ke?

Signorina Syima said...

hurm... kat malaysia tak main kaler2. tak silap aku ada kat the curve, tapi dia tuleh utk parking perempuan dalam bahasa inggeris.

soalan aku... bila ko nak masuk parking kaler pink tu??

sukahati said...

wahhh....parking kaler2

aRa said...

Cantik la parking kat sana...warna warni...agagagaga...yg pasti pink jugak tok pmpn ngandung kan...best²...kat Msia bila lagi???

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month