addicted to handbag

Kali nak cerita pasal adiah sempena anniversary minggu lepas. Sorry la lambat plak nak story morry pasal adiah ni. Minggu lepas bz skit. Bz wat apa?? Nnt la aku citer yek.

Sempena anniversary kitorang minggu lepas Mirko belikan aku handbag and purse. Aku mmg giler handbag. Aku suka beli then kumpul buat pekasam. Nak pakai sayang lak rasanya. Sebenarnya minggu sebelum tu aku da beli 2 hangbag da. Tp memandangkan koleksi handbag musim bunga kali ni sume lawa2 dan aku jadi rambang mata, sume bag aku nak. Hahahahahahah. Tu yang aku mintak handbag lg masa anniversary aritu.


Psal adiah Mirko lak mmg la jenuh aku perah kapala otak apa aku nak beli. Memandangkan suami aku ni photografer sume barang2 yang dia perlukan mmg la mahal2. Tak mampu la plak aku nak belikan. Huhuhuhuhuhu... Mula2 aku pikir:

- nak beli tie : Mirko bukan jenis yang suka pakai tie

- nak beli dompet: masa birthday dia thn lepas aku da belikan dia dompet. Siap 2 lagi ha aku beli

- nak beli perfume: masa krismas tahun lepas aku bg adiah perfume da kat dia

- nak beli jam tangan: Mirko tak suka pakai jam. Jam tangan dia baru beli tahun lepas tp last2 tak pakai pun

- nak beli alat2 photography - aku lak yang tak mampu. mahai bebenor... tambah plak dia ni mana main kamera cikai2. alat2 photograpy dia sume yang professional.

- nak beli handphone - Mirko kata tak payah bab hp dia masih lagi dalam kategori baru.

Last2 aku pikir nak belikan jugak dia hp baru. Masa kitorang kuar sesama minggu lepas aku jenuh gak la aku nak mempengaruhi Mirko suruh tuko hp baru. Lama jugak la kitorang kat kedai handpohone tu. Kejap nak kejap tak nak. Last2 berjaya jugak aku mempengaruhi dia selepas berpuluh2 kedai handphone kitorang masuk. =)

p/s: kitorang kalau nak beli adiah mmg selalu pergi beli sesama. =) Yela kang buat lak tersalah pilih atau kita pilih dia tak suka plak camana nak buat kan???

posted under , |

8 critics say:

My Blog said...

i paling blerr kalau nak pilih hadiah untuk hubby.. tak tahu nak beri apa kan.. tapi kalau untuk pompuan... mcm-mcm ada... hihhihi

Joyah Sempoi said...

lawa gler beg tuh, fav color kite...kita pun suke handbag tp skang nie tak kemana sangat...so lupekan lah sekejap hasrat nak beramah mesra dengan handbag....

Erin Rashid said...

kalo hadiah mcm ni
rugi la mirko tak amik!!
selamat la mirko nak jugak
hehehhe..

lily lotus said...

kelasss bg hubby ko hp baru! dah tentu hari2 dia hadap..hehe..ko patut amik pic mirko bergaya dgn hp baru dia...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bek bli sesame...br laa puas ati..kan..kan...

rasp said...

mmg susahkan nak beli hadiah utk guys.. ur handbag & purse tu lawa lah...

sWeEtdARLinG said...

tu ler kaan, hubby aku pun bukan jenis masuk ofis, kalo idak, memang senang skit nak pilih hadiah such as, tie ker, belt ker, pen ker apa ke dan kejadah laaa

aRa said...

Owh...i pun suka beli handbeg tapi tak terbeli selalu...dana tarak...agagagagaga...beli hadiah tok lelaki mmg ssh...dulu mati kutu dok pk nak beli ape tok ex i...Agagagaga...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month