di pagi ahad

Cuaca skang semakin bagus dan matahari pun mula menunjukkan dirinya. Yela sebelum ni asyik ujan dan mendung je. Sejuk memanjang. Memandangkan cuaca baik kami pun mengambil keputusan untuk berjalan2 sambil makan angin di pantai.

Tp pantai kat sini tak best sgt. Aku suka lg pantai Teluk Batik dekat ngan umah aku. Huhuhuhuhuhuhuhu. Pantai org italy gondol la. Tak de pokok kelapa atau pokok2 lain yang boleh berteduh. Hanya ada pantai dan pasir putih je. Pantai kat sini kalau musim sejuk mmg la tak de org. Tp kalau tiba musim panas pantai da tak nampak pasir da, sume penuh je ngan org yang terlentang berjemur untuk hitamkan kulit. Orang italy suka kalau kulit derang hitam. Terbalik dr org Msia yang nak berkulit putih. Pada orang italy lagi hitam kulit lagi lawa. Huhuhuhuhuhu...



Area pantai ni penuh dengan bot2 nelayan.

Hari minggu siap ada market lg kat belakang tu.

Muka kami harus la ada kan. Hahahhahahahah

Ada jugak org menunggang kuda di hujung2 minggu ni kat pantai. Pakcik naik kuda.... Tompang boleh????

posted under , , |

12 critics say:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerr jenjalan...tringin nk g italy....

sis..u r beautiful laa...

RiEz said...

wah bestnyerr pi tepi pantai...lama aku tak lepak pd...windunyer...

Joyah Sempoi said...

pelikkan...kita kat msia nak memutihkan kulit plak..lagi putih, lagi cantik...macam2 ragam...tp view pantai mmg cantik wpun gondol jer...lgpun tengok laut nie banyak pahala, menghayati keindahan ciptaan Allah...

~Iza~ said...

Syoknya, kat sana dah leh kuar ke laut semua...
Awat kat sini masih snow lagi?? Makin lebat lak tu..Bukan cuaca kita lbih2 kurang jer ke, Izan?
Aku tertekan..hu,hu..

@LiYaNNuaR said...

nice view... mmg sgt beza sana dgn sini..

rasp said...

bercanda di tepian pantai gitu....
sis, apa rahsia u looking so gorjes gitu...

My Blog said...

wah bestnya jalan-jalan... satu pengalaman yg menarik kalau dapat kan...

Erin Rashid said...

alamak..pantai kt sini xder la
nk kene ke utara sana
aduhh...
tapi best kan cuaca skrg
pantang ada matahari je
mula la nk kuar

sWeEtdARLinG said...

tak syok pantai dia takde pokok kan..?

lily lotus said...

wahh! nape aku tgk the beach sgt cantik!

cinderellaGONEwild said...

alahai sweetnye couple ni...

nanti nak tunggu baby .. tu yang paling besh tu...

aRa said...

Best nye jln²...i teringin nak p Genting...layan sejuk kat sana...Agagagaga...tapi teringin gak nak p pantai bermandi manda tapi i takut mandi kat pantai...Agagagaga

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month