aku blur

Lagi seminggu merupakan ulang tahun perkahwinan aku yang pertama... Da setahun rupanyanya.. pejam celik pejam celik da setahun. Kejap plak rasanya. Tp kenduri kat Msia tak wat lagi. Heheheheh.. Papepun korang tunggu je la yer.. Kalau da konfirm tarikh dan tempatnyer nnt aku wat announcement kat blog ni. Harap korang sume sudi la datang.

Masalahnya... aku tgh blur la ni, aku tak de idea lg la nk beli adiah apa kat suami aku. Hadiah perfume da selalu sgt bagi. Mmm... I got no idea for a moment..


08 March 08

posted under |

8 critics say:

ayu.ayuthya said...

Heehhee..ada suggestion..hadiahkan la gadget yg best2.. Sebok je aku kan. ;p

eya said...

beri kasih syg je izan..adiah yg tiade bandingan..hehe..
ape kate kasi tali leher x pon kasi jam ke..

Signorina Syima said...

muka blur...? aku tak kawin lagi, tak tau nak suggest ko beli hadiah apa untuk ulang tahun perkahwinan ko...

Erin Rashid said...

awal2 erin ucapkan happy anniversary ok
try carik wallet ke
atau dia ada minat racing car model ke..
atau hias very the romantic one ur bedroom ke..
heheh.. just bg ideas je..

senoritaviolet said...

izan, bwk mirko pi body massage ke, spa, pamper body. ehehe..or maybe pi 2nd honeymoon... or tgk apa brg dier yg dah lama n lusuh..like wallet ke, belt ke, jam ke..so belikan yg baru as a replacement cum anniversary pressie. hmm.....

sWeEtdARLinG said...

aku mmg bab2 adiah cukup3 failed.... takde idea....

lily lotus said...

bg dia baby..muahahahaa..wei bila nak tgk jr. korg ni :D

aRa said...

tang hadiah ni la i selalu blur tau...tapi u dah bg pun kan...so tak payah la i nak cadangkan...agagagaga

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month