kusangka panas rupanya

Pada hari sabtu yang lepas keadaan cuaca semakin baik dan matahari pun mula menampilkan dirinya. Aku merasa amatla seronok bab da tak tahan lagi ngan cuaca yang teramat sejuk kat sini. Plan nak kuar selepas lunch, nak berjalan2 sambil menghirup udara yang segar di bandar Rome.

Namun begitu kami terpaksa batal niat nak kuar rumah kerana dengan tiba2 jer cuaca berubah menjadi mendung dan hujan sungguh lebat sekali. Bukan setakat hujan biasa. Hujan batu. Keadaan merubah menjadi sejuk degan tiba2. Oleh kerana tak jadi keluar dan cuaca pun sejuk aku pun mula la tarik selimut. Kemudian terus zzzzzzzz......

video

p/s: mmg nikmat tol la tdo pas makan. hahahahah. mana la perut tak buncit, pas makan terus tdo.. =)

posted under , |

13 critics say:

tipahvogue said...

owh, memang sangat nikmat lepas makan terus tido, ditambah plak ujan dan cuaca sejuk, memang besh giler tarik simut sampai tutup pala!! muahahaha...*menaip sambey menguap*

Missing Cat said...

sbr jela...kan aku dah pesan suruh buat sit up....hehehe!!!! jd ular sawa lar ko hari tukan...???

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..ujan batu...x pnh tgk..sejuk2 mmg besh tdo...

rasp said...

tu la kan dearie,
cuaca unpredictable nowadays...
mmg tindakan yg wajar tarik selimut tu ngehehehehe

e_ja said...

haaa betul2..akak leh rasakan betapa nikmatnya tido lpas mkn..heheheh..bestkan..sbbtu bdn pun best jgk nih..huhuh..

aRa said...

Signora...Kat Kuantan pun tak menentu tau...Kadang tgk cerah je tapi hujan gak...Kadang 2 mendunggggggg je ingat kan hujan tapi pas 2 panasssss siot...tapi tetap gak sana hujan batu kan...cni tarak...

Signorina Syima said...

kenapa ko tak buat aksi mandi di tgh hujan batu tu.. nak tgk ko sakit ke tak..

simplycrafty said...

betol dan tepat sekali,
pas makan nak2 time hujan
kalau tarik selimut pastu tido
memang boleh membonchet perut ;P
kite suke rainy day, sangat sejuk :)

Erin Rashid said...

nih sure ujan ngamuk nih!
sbb matahari dh mula menampakkan diri
kite pon suke
skali ujan tuh..haa..
batu yg turun!

@xiM said...

hujan batu??takder snap ker akak gambor ujan batu tuh??

kat sini pun petang petang selalu ujan..

Me, Mrs Taj said...

kat msia pun skang cuaca tak menentu..sekejap ujan sekejap panas..klu time ujan tido mmg nyenyak...aman dunia..huuhu

~ Lady ell ~ said...

uish,mmg syok tido time sejuk2..hari hujan,lepas makan...aduduh..

Dee said...

wah sonok tol mengerekot atas katil dgn ujan turun gitu...

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month