Hong Kong - Day 3 - 27 May

Pemandangan seluruh bandar Hong Kong dr The Peak. Sangat cantik. Malam tu pun kitorang gi lagi skali cuma kabus sungguh banyak skali sampai tak nampak apa2 pun. Rugi jer bayar tiket naik atas. Masa nak naik tu org jual tiket da warning, cuaca berkabus tak nampak pape. So duit tiket tak akan dipulangkan sekiranya tidak berpuas hati =)
















Cappuccino in McD. Owh!!! I miss cappuccino in Italy =)



Muka kepenatan. Tak sabar nak balik Msia. Kat sini tak tau nak makan apa. Sume makanan cina. Aku tak lalu nak makan. Nak makan McD Fillet O Fish pun rasa tak lalu siot.

posted under |

11 critics say:

||alis|| said...

best kan pengalaman pi HK ;)

tak lalu makanan cina eh...

huhu.. sama laa.. kembang semacam jer walau alis 11thn duduk dlm komuniti cina.

Jie said...

Ya Allah..cantiknya....


balik cepat, boleh sarapan roti canai...hehehe

suhaila-ab said...

kat sini cocer still panas...aku pun tak tahan...macam kat gurun...hehe..nak kirim boley?...nak kirim angin sejuk kat sana..ko masukkan lam beg plastik...kuang kuang kuang...

RiEz said...

heheh...sabo2..nt lik msia ko makan pepuas...eh aku dah email kad jemputan ko kat gmail...

@xiM said...

lorrrr akak pun pi HK yek..saya pun baru balik last 2 week.tapi cuaca tak la berkabus masa naik malam..

best kan HK walaupun cost of living nya tinggi..

pi disneyland tak??tengok tak symphony og light?

Dee said...

cantiknyer pemandangan..ada cappucino eh kat mcd..dasat..

Me, Mrs Taj said...

canteqnya view..mesti terpegun tgk bangunan seme tinggi semacam..

neezareef said...

wahhh..syoknye view dr the peak nih...sayupppppppp je tp cantik2

eya said...

cnteknye HK izan..teruje tgk.

rasp said...

uish, byknya bangunan2 tinggi kat HK ek..tapi mmg lawa view from there... McD pun ada cappucino ek..

Lily.Lulu said...

nice view !!!
suka suka
:)

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month