jom terbang

Wow... giller murah... Air Asia skang tgh wat promotion.

Booking period : 24 June 2009 - 28 Jun 2009.

Travel period : 01 Oct 2009 - 30 April 2010.


Sila layari website
Airasia untuk maklumat lanjut.

Ada sesapa yang nak melancong leh la booking siap2. Apa lagi ambil la peluang ni untuk datang ke Italy. Cara2 nya...


Dari Kuala Lumpur naik
Airasia (low cost) ke London
Then dari London naik
Ryanair (low cost) ke Rome Ciampino

Airport Ciampino tu da dekat da ngan umah aku. 5 minit je dr umah aku.


Rebut peluang keemasan ni. Kalau tak harga tiket ke Italy mmg mahal giller. Malaysia Airlines tok sah cakap la kan. Mmg mahal nak mampus. China Airlines, Thai Airways, Qatar Airways harga leh tahan tp mencecah hampir RM 3 ribu lebih per person (harga ikut musim)


p/s: apa motif aku wat promotion pasal Airasia ni ha ????







posted under , , |

11 critics say:

bspotgurl said...

Ler.. I zan dah balik Italy rupanya... ermm tak sempat kita berjumpe wahai Izan... ;(

RiEz said...

tu namonyo suh kitorang lawat ko kat italy...huhuuh... =)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

beshnyerr travell...tggu N dpt keje laa..br ley pk nk mlancong & mlencong...

♥**TeE**♥ said...

Ingat nak balik msia pun guna air asia aci tak..hehehehhe

lily lotus said...

hohohoo...MAS pun ada low fares...

MOLY said...

siyes i teringin nak ke sana
hope one day
u can be my tourist guide kan ??
:D

Missing Cat said...

izan,

aku tak suka air asia k, hampeh...

neezareef said...

terbang murah save duit nk sopink2 jln2

Mrs.Sheikh said...

iskk.... bagus izan ni duta airasia ekk :D

mmg la teringin nak gi rome tp....ongkos soping lum cukup!€

Dee said...

ni kalo gi..accomodation n food freelah ye..hehehe..

Signorina Syima said...

ko ada share dgn tony fernandes ke??? promote air asia semacam je ni

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month