geli giler

Da lama aku teringin nak pi fish spa ni. Sejak dr thn lepas lg masa aku pi Singapore. Tp kat Singapore mahai sgt so aku terpaksa tangguh hasrat aku tu. Tunggu balik Msia la kita wat apa2 yang patut. =)

Oleh yang demikian masa balik aritu, sehari sebelum kitorang balik ke italy, aku ngan adik aku gi Times Square.Adik aku kata kat situ murah giller. Mmg murah pun. Kitorang wat 15 min bayar 5 ringgit jer. Kalau nak urut segala ada la package2 nya. Malas la aku nak urut. Mirko da tak larat da nak tunggu. Dia da wat muka lapar... =)

Tp kan masa hari tu nak masukkan kaki kat dalam tu punya la takut. Ikan2 sume da tak sabar2 lagi nak membelasahkan kaki kami. Mula2 tu kitorang berdua jer. Aku ngan adik aku. Dua2 terjerit2. Geli siot!!! Kejap keluarkan dan masukkan kaki dlam kolam tu. Mirko da bising2 da suh masukkan kaki tu. Geli la weh...

Dalam kitorang dok menahan geli, tak lama pastu dtg la group 4 org nak wat gak fish spa ni. Then diorang join kitorang. Huh... lega... At least ikan2 ni tak tertumpu pada kaki kitorang je. Tpkan derang maintain jer. Kitorang yang tak abis2 menahan geli. Tak sabar nak kuar sebenarnya. Terasa 15 min tu sungguh lama.... =)

p/s: terasa nak bela ikan ni dalam kolam kat rumah. Pastu leh wat fish spa bila2 masa je yang aku nak. =)

posted under , |

15 critics say:

RiEz said...

hahaha aku idak try pon takut...

@xiM said...

sila sila..
pi beli ikan ni bela..hhe

pernah gak wat nih memang GELI giler..

very ticklish tapi enjoy..hehe

Rinna said...

Waa..bes nya dapat buat fish spa.. Selalu gak tgk fish spa nie tapi harganya mahal gak.. Mungkin boleh cuba ini..kira murah laaa..tuh..kat Times Square :)

~~ciklinn~~ said...

hihihihihi gelikan terasa 2 bdn ikan tu kat kaki...

itulah akak pun ingat nak carik ikan tu..nak bela kat umah..hahahahah

tHrEE oF us said...

huhu!! giler lama.. aritu parents ai buat fish spa kt putrajaya, lima hengget 10 minit jek.. hehehe

Crafty said...

gigitan fish hehehe ilangkan toksid dalam badan memang baik untuk kesihatan. geli ke izan? hehehehe kakscha dah try, rasa ngantuk pon ade gak. kat mid valley ade spa fish ni dia ade package dengan makan sekali sambil kena gigitan fish ni sambil makan hehehe. mase ni izan wat katne eh? mase cuti dtg msia aritu ye? :)

neezareef said...

sbb tu la x sanggup nk wat fish spa ni sbb x tahan geli kena gigit2 tuh

Mrs Taj said...

teringin jugak nk pegi tp itula mesti geli...huhuhuh

Lily.Lulu said...

orang jauh dah buat fish spa
orang yang dekat ni x buat2 lagi
hahaha !!

eh .. ur sis and u siyes mmg muka dekat2 .. comey jek :D

sukahati said...

ehehe...sama la ngan aku////dok gelak jer....geli giler

lily lotus said...

tabik spring lah beb ko berani! aku geli plus takut wei sbb terbayang piranha...euwww

Dee said...

x penahlah cuba..takut geli..

bspotgurl said...

First time cuba memang geli..;) morning Izan.. amboiiii bila nak singgah ke penang? Cari I

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh....N pon lamerr x wat da...nk elak geli..kite kne bebual o bgmbo..t lupe kejap kt ikan2 tuh..ngeh2...

angahbjork said...

klau berenang trus camne ekk?

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month