berbilang bangsa


Gambar ni diambil masa birthday kawan Mirko beberapa minggu yang lepas. Gambar kat atas ni org yang sambut birthday. Dia ni setiap kali tangkap gambar suka wat memek muka yang pelik2. Gambar kat bawah lak antara gurls yang ada setiap kali gather yang kawan2 Mirko. Berbilang bangsa gitu....



Dari kiri: Italian, Iranian, Venezuela, Malaysian.

Sebab apa mereka2 ni kat Italy?
Italian - nama pun org italy bb tu la dia kat italy
Iranian - study dlm bidang kesenian then couple ngan salah sorang kawan Mirko

Venezuela - wife kepada kawan Mirko yang sambut besday tu
Malaysian - aku la tu... sapa lagi

posted under |

12 critics say:

rasp said...

yg dari malaysia tu yg i paling tak kenal *ihiks*
best dpt kawan all over the world gitu kan...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..beshh tu..ade fwens y bebilang bgsa...

Dee said...

wah..majmuknyer..

zeela zaynal said...

dear..
mcm adik beradik la pulak..hehe!
muka seakan-akan!

lily lotus said...

rupa ko pun dah nak iras2 diorg..hehe..wei tak sabarlah nak tgk baby ko..

atty's said...

cantik2 semua perempuan tuh .hhehehhehee

RiEz said...

hhihihi majmuk...

Diarihatiku1976 said...

majmuk kan.. cantik dan menggoda... lawo-lawo plak tu..

eedany said...

Muhibah gituuu...
Semuapun cute miut belaka.

cinderellatulin said...

semua cantek2 ler sis...nk ucapkan selamat mnjalani ibadah pose kt perantauan ekk.. :-)

sukahati said...

muka cam lebeh kurang jer smer :D

@xiM said...

kalau kat sini duk sibuk ngan SATU MALAYSIA,kat sana ada tak ONE ITALY??hehe

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month