kreatifkan diri

Nak kata aku ni kreatif idak la jugak. Tp bila aura rajin dtg aku suka wat benda2 kreatif ni. Actually idea ni dtg sebab tempat letak subang yang kat bawah ni kecik sgt. Kekadang subang aku bertabur taburan kat atas meja (macam la subang aku banyak sangat pun. hahahah)

Ni lah hasilnya setelah aku mengkreatifkan diri aku. Aku buat 2 frame. Satu frame untuk sume subang2 yang jenis gantung. Satu frame lagi untuk subang biasa. Senang jer nak buat frame cenggini. Sila klik kat sini untuk penerangan lanjut.


Belum habis di situ. Selain dari tu, aku wat satu buku kecik untuk tulis semua birth date sedara mara dan juga kawan2 untuk diingati. ( ni kes terlebih rajin la ni )

posted under |

11 critics say:

rasp said...

kreatip lah tu namanya ....
btw, nama i ada dlm buku tu tak hahahaha

cinderellatulin said...

kreatifnya sis...cantek ler sis buat...

RiEz said...

cantik2

Ms AiReEn MoHd said...

wah bukan main kretip ko...besday aku da add on lum tuh...hehehehehe

Mrs Taj said...

creativela ni..suka tengok!

Diarihatiku1976 said...

wah.. bagus ni.. satu ide yg baik dan boleh ditiru ni...

Dee said...

kreatifnya..

lily lotus said...

ko bleh wat bisnes ni..hehe

eedany said...

kalau eedany, aura rajin datang...barulah terkreatif.

kalau tak, otak tepu jer.

anyway, suka buku tu. eedany pun ada tapi letak gambar2 rement.

:)

~ujicham~ said...

masuk masuk ni ek.. 17/03.. uji punya :P

~ujicham~ said...

masuk masuk ni ek.. 17/03.. uji punya :P

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month