seminggu bekerja


Sudah seminggu aku dengan kerja baruku. Sebenarnya kali ni aku bekerja di bahagian kewangan. Tak de kene mengena ngan Travel Agency sepertimana yang aku pernah keje sebelum ni. Tempat aku tu sebenarnya da lama kosong. So banyak kerja yang tertangguh yang aku kene settlekan. Aku mmg minat bahagian accounting ni. So cepat la jugak aku tangkap kerja2 yang harus aku buat. Tp kekadang tu pening la jugak. Oleh yang demikian bila balik kerja aku tersangatla penat. Tambah pulak bulan puasa. Lagila aku kurang bertenaga untuk meng'update' blog aku bila balik dr kerja. Kat tempat kerja tumpuan yang penuh diperlukan untuk membalancekan account aku. Hahahahaha. Tu yang tak leh nak online kat ofis =)

posted under , , |

21 critics say:

mama | sarah | syimir said...

selamat bekerja izan! :)

Diarihatiku1976 said...

wah tahniah ler ekk.. dah jadi accounting.... kaya makcik kalau kejer cenggini...

atty's said...

keje lelelok ye izan..jgn stress2 tau

:: p R i n c E s S _ N :: said...

slamat bkerja sis...

rasp said...

bila kita enjoy ur work, mmg rasa semangat je nak ke opis kan...
takpe...enjoy ur work and have fun!
take time dgn blog nie..
asalkan skali skala ada update kira orait la kan :)

Ms AiReEn MoHd said...

wah semangat berkerja ko kan...bagus bagaus...tak pening ker pale hotak bahagian account babe...cukup la dulu study aku amik account...kalau keje account aku mau terus termuntah darah kot nyer....hehri memicit calculator bagai...mak tak sanggup nokkk

sukahati said...

pehh....tak sangka aku ko suka account
patut la account rumah pon ko balance kann ...hehe

eya said...

tggjwb pd keje kan lg penting dr apdet blog..cewahh..ape2pon,slamat berpose izan. Kt sn sll buke ape ek?

Erin Rashid said...

happy working my dear,
erin pon kerja dlm aliran yg baru
so don't worry my dear.
u are so talented of doing something new.. ok!

~ShiMa~ said...

selamat bkerja....

Mrs Taj said...

best kn dpat kije yg kite minat..happy working sis!

RiEz said...

=)

Izan said...

MAMA SARAH SYIMIR -
terima kasih...

KAK INA -
akauntan tak kaya... syarikat yang kaya. huhuhuhuhu

KAK TY -
bulan2 pose ni kekadang mmg stress jugak kakty.

PRINCESS N -
thank u my dear

Izan said...

RASP -
betul tu bila kita suka job tu tak terasa sgt stressnya... =)

HAKUE ERYN -
tau takper. jenuh gak la asyik memicit calculator tu wei... yang ko lah bersemangat masak hari2. sedap2 lak tu...

SOM -
tu la kat teknik dulu tak amek akaun. bab tu ko tak tau kehebatan aku. bongkaknya aku. huhuhuhuh

EYA -
kalau lama tak berblog kekadang tu leh ketagih. tp kalau virus M dtg jangan harap la nak update kan?

Izan said...

ERIN -
thanks erin for your support. same to you enjoy your new job...

SHIMA -
thank you =)

MRS TAJ -
thanks...

FARIHA -
senyum tak nampak gigi...

cinderellatulin said...

tahniah sis ngan job baru skrg nie..hope hepi n enjoy ngan job skrg..but ngan blogging tetap ado gak utk di update2 n ditempek2 kan ekk.. :-) suka blog sis sngt2..luv it..

neezareef said...

keja klu minat mmg menyeronokkan...

lily lotus said...

bukan senang nk dpt pengalaman cam ko ni..bekerja dinegara orang..u're so lucky tau..happy working yer

~ujicham~ said...

pekerja cemerlang!! bagus!!

Mrs. GordoEdi said...

wah suda jd accountant di negara org plak tue...congrats n selamat bekeja.. =)

Delimasari said...

selamat bertugas yerkkkk

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month