sepetang bersama

Satu hari ketika on da way nak balik rumah dr station keretapi.......



Aku naik train pi keje skang ni. Bila smpi kat train station my husband akan amek. Tak jauh pun rumah ngan train staion. 5 min je. Masa on da way nak ke rumah, terlihat banyak parachute di udara.Kat kawasan ni mmg ramai yang main sport parachute jumping ni. Sungguh menarik tgk derang terawang awangan di udara ngan parachute ni. Mesti best. Aku teringin tp tak berani la.. Mesti gayat kan???








p/s: sungguh cantik pemandangan pada hari itu... =)

posted under |

8 critics say:

Are_Long said...

mmg cntik pemandangan....
sapa yg snap gambar nie...
hehehheh..

Dee said...

cantiknya view..

rasp said...

cantik sungguh sunset tu sis...
ooooo one of the things yg i tingin nak buat tapi sampai lani tak dpt buat...sky jump...

lily lotus said...

aduhai mmg cantik sgt pemandangan..uii aku pun gayat..mau pengsan kat awangan tu..haha

Ms AiReEn MoHd said...

haah babe mmg sgt cun ..aku sokak gambo ko amik semua cantek...ker hencik mirko yg amik neh?...pepuji ko lak dpt name..padahal mirko yg berhempas pulas menyenap hah

eya said...

cntiknye gambo ni...teruje tgk

Izan said...

ARE_LONG -
cantik kan? sapa lagi kalau bukan fotografer yang pakar... =)

DEE -
betul tu. suka sgt tgk warna asli dlm gambar ni. no photo edit...

RASP -
tu la teringin tp tak berani... camana tu???

LILY -
hahahaha... pengsan di awangan tu bahaya tu. silap2 smpi ke negara jiran =)

Izan said...

HAKUE ERYN -
hahahahha... tepat sekali tekaan anda... mmg mirko yang tangkap pun. ish korang ni aku tak bgtau pun korang boleh tau dia yang tangkap. tak leh aku nak berlagak...

EYA -
betul tu... sungguh teruja dengan keindahan alam semesta

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month