hilang kempunan aku

Dua tiga ari lepas dapat sedikit barang dr my family kat Msia. Yang paling best ada makanan yang aku da lama teringin nak makan. Sempena musim raya ni senang la nak cari makanan ni. Apakah makanan itu??

Jeng.. jeng... Kerepek Bawang. Da lama aku kempunan nak makan kerepek bawang wei... Aku suruh Mirko rasa kerepek bawang ni. Tp sebelum dia rasa berpuluh2 soalan dia tanya... Manis ke pedas? Dibuat daripada apa? Kenapa berbelang2? Sedap ke tak? Rasa apa? Ada rempah ker? Banyak soklan tol la suami aku ni. Last2 aku paksa dia makan. Bila da makan tu. Dia kata.. Emmm... boleh tahan. Sedap. Pastu dia sorang yang pulun makan. Tu la td jual mahal tak mau rasa, bila da rasa sedap tak berhenti lak di mengunyah.


posted under , |

12 critics say:

CikMin said...

alolololo...syiannya dia..nak makan kepek bwang..dah puas ke makan tu...

Diarihatiku1976 said...

alo ciannya.. berilah alamat.. leh akak send apa yg patut...

bspotgurl said...

kerepek bawang ni mmg sedap tapi skrg ni dah ada kerepek bawang stawberry, coklat, pandan & sebagainya.. dah memacam dah skrg ni izan ...

~ Lady ell ~ said...

onion ring derang mkn,tk kan kepek bawang tak mkn ye tak...tp mmg sedap kepek bawang nih.ell pun suka.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

bwk dr kg ke sis??

Ms AiReEn MoHd said...

alahai sian ko hah...babe ko nanti kan aku lanjer ko kepek balik mesia ehh..amik yg 3 sepuluh tu jerk tau ..kekekekek

Dee said...

kuih bijan tu dia suka x?

rasp said...

ala sis, cian kat u...
kalo u bagi alamat and tell me u tingin nak makan kepek bawang tu...i leh kirimkan..
kat umah i kepek bawang byk lagik tau...
tak tau camne nak abiskan ...

lily lotus said...

terubat rindu kat family ekk..klau akulah..tak dpt nk bayangkan

cinderellatulin said...

cin pun suka ngan kerepek bawang..sedap sngt2.. :-)

sWeEtdARLinG said...

boleh Zulfan join, peminat kerepek bawang

Erin Rashid said...

my peberet kerepek pon kerepek bwg
kalo g raya umah org ada mcm2 kerepek,
tapi aku pulun kerepek ni la
sedap weh..
tapi ada gak pernah rasa yg tak sedap punye!
tension!

Newer Post Older Post Home
    Rome, Italy

Leave Your Link Here

Let's Shout

users online

Popular Posts

Four Seasons In Italy

Spring - 21 March
Summer - 21 June
Autumn - 21 September

Winter - 21 December


Izan's Details

♥ Full name Nor Sharizan
♥ I'm Aquarius
♥ 13 February 1982
♥ Born in Taiping, Perak
♥ Grew up in Sitiawan
♥ I'm married to an Italian
♥ Currently in Italy
♥ More pictures @
facebook

♥ 08 March 08 ♥

♥ 08 March 08 ♥

Blogger of The Month